To też jest dobre wyjście. To z PL jest dla mnie z doopy. Niby za darmo, ale płacisz a koniec końców i tak idziesz prywatnie
No w Polsce to prywatne ubezpieczenie raczej nie ma szans, bo na bank wszyscy by kombinowali
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To też jest dobre wyjście. To z PL jest dla mnie z doopy. Niby za darmo, ale płacisz a koniec końców i tak idziesz prywatnie
Ja już nawet nie chce myśleć ile nam podróży przepadło... liczę, ze w przyszłym roku zacznie się coś normować, póki co w Azji jest znowu średnioNo właśnie chciałam znajomych w Chinach odwiedzić to nawet opcji nie ma. Pani w ambasadzie powiedziała mi , żebym nie liczyła, że do końca roku się otworzą turystycznie. Szkoda. Marzę o wakacjach. W tamtym roku odwolali mi 12 lotówtakim byłam optymistą
Tak, to w PL to nieporozumienie.To też jest dobre wyjście. To z PL jest dla mnie z doopy. Niby za darmo, ale płacisz a koniec końców i tak idziesz prywatnie
Z tego co czytałam to chyba Australia sobie nawet dobrze radziJa już nawet nie chce myśleć ile nam podróży przepadło... liczę, ze w przyszłym roku zacznie się coś normować, póki co w Azji jest znowu średnio
Ale suma sumarum dostalas je do reki?No może tak być, ja sobie załatwiałam część badań u rodzinnego i jak poszłam po odbiór to mi powiedzieli, że wysłali do ośrodka i tam musiałam odebrać. Jeszcze na badaniu dwa razy napis, że badanie wykonane ze środków NFZ i jest własnością przychodni![]()
Większość krajów azjatyckich podąża za australia, a ona sobie radzi świetnie, bo prawie nikogo nie wpuszcza do kraju. Są duże limity i nawet Australijczycy mieli problem z powrotem do kraju. Jeżeli chodzi o pandemie to Australia ma najlepsza możliwość odizolowania się od wszystkich, kraj jest ogromny, a ludności wbrew pozorom niedużo.Z tego co czytałam to chyba Australia sobie nawet dobrze radzi
Tak, tylko jest odcięta od świata. Szwagier z żoną mieszkają, żeby wylecieć z kraju potrzebujesz specjalnej zgody, ech, nie wiem, kiedy się znowu spotkamy...Z tego co czytałam to chyba Australia sobie nawet dobrze radzi
Gdzie dokładnie mieszkasz w Malezji? Byłam tam w podróży poślubnejJa już nawet nie chce myśleć ile nam podróży przepadło... liczę, ze w przyszłym roku zacznie się coś normować, póki co w Azji jest znowu średnio
O matko, daj znac koniecznie, trzymam kciuki aby było dobrzeDziewczyny lunela że mnie krew, jadę do szpitala odezwę się pozniej
Ja chodziłam do przychodni na NFZ w poprzedniej ciąży i wyniki badań dostałam dopiero po porodzie.Ale suma sumarum dostalas je do reki?