Elena26
Zaangażowana w BB
Tak, a czasem tak naprawdę kłuje bez powodu.Zdarza Wam się, jak szybko wstaniecie, podniesiecie się, że kłuje Was w jajniku? No ledwo wstałam. Jeszcze córkę czasami trzeba podnieść, wsadzić do fotelika...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, a czasem tak naprawdę kłuje bez powodu.Zdarza Wam się, jak szybko wstaniecie, podniesiecie się, że kłuje Was w jajniku? No ledwo wstałam. Jeszcze córkę czasami trzeba podnieść, wsadzić do fotelika...
Ja też uwielbiam taki rosół i do tego seler i gotowana cebulaJa właśnie zalałam miche rosołu [emoji846] i duża ilość marchewek obowiązkowo! [emoji28][emoji38]
A ile ważyły i mierzyły Twoje dzieci?Zalezy jakie byly wskazania do cc. U mnie byly dwa razy duze plody. Lekarz do ktorego chodze pracuje w szpitalu i mówił ze 3 porod to juz zawsze jest wskazanie do cc i nie podejmuje sie proby porodu naturalnego.
To widzę ze nie jestem sama z tym czarnowidztwemMam tak samo, jutro wizyta a ja już widzę same czarne scenariusze
Może imię które podobnie brzmi w języku polskim i niemieckim coś w stylu np Tomasz-ThomasI jedyne chyba co mi sie podobalo. Szukalam takiego by bylo tez zagraniczne bo w Niemczech mieszkam. Jak teraz znowu chlopczyk bedzie to bede miec problem z imieniem [emoji849]
Ja też się boję i chciałabym przyspieszyć czas, żeby było już wiadomo co i jak. Trzymam za nas kciuki, a jak tam w pracy, dzieciaki dają w kość?No właśnie cholera wie, skąd to się bierze.
Mnie zmartwiło, ze pomogą być komplikacjeboję się
Tak tylko wiekszosc mi sie nie podoba haha. Licze na dziewczynje no ale czuje chyba ze i tak drugi chlopiec bedzie [emoji5]Może imię które podobnie brzmi w języku polskim i niemieckim coś w stylu np Tomasz-Thomas![]()