Aurorah
Fanka BB :)
a spoko też do niej napisałamJa napisalam do administratorki. Od niej była wiadomość powitalna po założeniu konta.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a spoko też do niej napisałamJa napisalam do administratorki. Od niej była wiadomość powitalna po założeniu konta.
Serio? Ale. Zawsze możesz utworzyć jakiś es fake owy profil. Chyba?Nie mam fb![]()
Yeah! I zaraz będzie wątek!a spoko też do niej napisałampospolite ruszenie
![]()
@Cantosowa już ogarnęła szefową wszystkich szefow, teraz trzeba czekaćto by musiała nam powiedzieć Paulina97 ja nie wiem kto tu jest szefem wszystkich szefów![]()
Szczerze ci powiem że dobrze mi bez fb ❤Serio? Ale. Zawsze możesz utworzyć jakiś es fake owy profil. Chyba?
Utworzyłam grupę " taka tam pod przykrywka". Bez pl liter. Czy któraś z was może.speobowac znaleźć i dołączyć?? Poznacie grupę po zdjęciu w tle specjalnie tymczasowo dałam taka sama fote co mam tutaj w awatarze.
ja ją też spamuję tym pytaniem@Cantosowa już ogarnęła szefową wszystkich szefow, teraz trzeba czekać![]()
Hmm mnie Google Internet y poprowadziły wpierw tutaj kiedy szukałam jakiekolwiek. Grupy dla wrześniowych mam. Wydaje mi się że zamknięta grupa jest bezpiecznym rozwiazaniemJa napisałam do aniaslu ( Ania ślusarczyk). Paulina miała przesłać w poniedziałek listę i cisza. FB zbyt dużo podpowiedzi wrzuca, od razu pół świata się dowie.
Da się normalnie wyszukać Twoją grupę na fbHmm mnie Google Internet y poprowadziły wpierw tutaj kiedy szukałam jakiekolwiek. Grupy dla wrześniowych mam. Wydaje mi się że zamknięta grupa jest bezpiecznym rozwiazaniem