reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Widzę lubisz jednak jelitowe tematy [emoji23][emoji1787] tak tu dzisiaj jelitowo się zrobiło
Hyhyhy pewnie przez zaparcia 😂😂😂😂 a tak serio to nie wiem co mi się tam plącze 🤔 jelita mi przyszły na myśl bo jest tego przecież dużo a rosnąca macica jeszcze zmniejsza ich powierzchnie 🤔 tak na latgike 🤔

Laski byłam dzisiaj na nfz na wizycie bo chciałam wyszarpać badania za darmo ale na 7 pozycji z prośby od prywatnego dostałam na nfz tylko tsh i toxo igm i igg czy jakos tak. No ale zawsze coś. Ale już to pierdziele nie bede kombinować bo w nfz widać maja czas na wszytsko więc sie juz nie zapisywalam nawet na wizytę następną. Powiedzcie mi w którym tygodniu miałyscie na NFZ pierwsze badanie Usg? Bo ja dzisiaj 3 wizyta a on mi mówi ze zobaczymy sie przed prenatalnymi a usg bd miala właśnie no na prenatalnych. U was też tak jest na nfz?
Ja w ciąży z synem chodziłam na NFZ, wizyty miałam co 2-3 tygodnie i na każdej było USG 🤔 teraz chodzę prywatnie.

Jest, ale trzeba oddzielnie się umawiać. W gabinecie lekarskim nie ma sprzętu. Dlatego na Usg chodzę prywatnie, a na wizyty na fundusz w związku z tą cukrzucą😉 i powiem Wam, ze taka wizyta bez Usg to nie wizyta 😁
Ja dokaldnie to samo. Pierwsze usg to prenatalne. Dlatego bede juz tylko prywatnie chodzic. Zdziwiłam się jak któras dziewczyna napisała tutaj że na kazdej wizycie Usg na nfz szoook 🤔🤔🤔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry