reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj 10tygodni + 5dni i powiem Wam, że chyba zaczynam się czuć o wiele lepiej. W poprzednim tygodniu wymiotowałam nawet po otworzeniu lodówki i nie miałam na nic apetutu a teraz... ciągle mam na coś smaka. Jutro mam wizytę i nie mogę się już doczekać ☺️

Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj 10tygodni + 5dni i powiem Wam, że chyba zaczynam się czuć o wiele lepiej. W poprzednim tygodniu wymiotowałam nawet po otworzeniu lodówki i nie miałam na nic apetutu a teraz... ciągle mam na coś smaka. Jutro mam wizytę i nie mogę się już doczekać ☺️
Ja ostatnio tez mam coraz więcej siły, mdłości raz lepiej raz gorzej, drzemka w ciągu dnia już nie codziennie, a raz na 3 dni 😅 wiec coraz lepiej...

reklama
Ja usg miałam robione w 6 i 8 tygodniu. Jutro kolejne i będzie to 11 tydzień, zaczynam się stresować :( będę tez robić testy genetyczne
Ja tak samo jak Ty, ostatnie usg miałam jakoś w 8 tygodniu. Jutro będę miała usg i będzie 10tygodni i 6 dni. Nie stresujmy się, ja ciągle odganiam zle myśli, bo dzidziuś czuje już nasze stresy 💕

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry