PaulinaMalina91
Fanka BB :)
tez ubolewam nad tym,ze mięska jeść tez nie mogęWcześniej śledzie mogłam jeść codziennie a teraz na sama myślo innych rybach i mięsie na razie mogę zapomnieć
kupiłam kwas dha cóż mi pozostało
![]()
Oddajcie mi moje mięsko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tez ubolewam nad tym,ze mięska jeść tez nie mogęWcześniej śledzie mogłam jeść codziennie a teraz na sama myślo innych rybach i mięsie na razie mogę zapomnieć
kupiłam kwas dha cóż mi pozostało
![]()
Ja mam ten detektor i polecam. Można sobie zapisywać wykresy i podsłuch w aplikacji. Na instrukcji pisze, ze można używać od 12 tygodnia, ale jak zobaczyłam, ze już podsluchujecie to go uruchomiłam i udało mi się pare razy złapaćdzisiaj 9+4. Ale pokazuje, ze tętno w granicach 140, to nie za mało?
![]()
Wczoraj mialam łazanki z kiszoną.... Mmeeeega WZDĘTY wieczór to byl [emoji23][emoji23]Ja żem żarła wczoraj rybe I ta surówkę z kiszonej z jabłkiem
Może dobry , ładnie Cię dzisiaj przeczyści [emoji23]U mnie dzisiaj wjechała ogórkowa, zjadłam jedna miskę i zaczyna się praca jelit... nje wiem, czy to był dobry pomysł przed jutrzejsza wizyta u gine[emoji23]
U nas dzisiaj spaghetti bolognese [emoji4] już nie mam pomysłu na te obiadu :/
Jak po gruzie. Przerzucili mnie do innego grupy bo byłam jedyną osobą która potrafila "normalnie" pisać. Jest ciężko normalnie szkoła jest 5 razy w tygodniu po 5h a prze covid 3x1, 5h więc szału nie mao wow! superi jak, ciężki język do nauki?
jak Ci idzie?
[emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]Łupie Cię? [emoji1787][emoji48]
Ja tak mialam, dwa dni nie umialam sie ruszac, a teraz mam tak, ze pobolewa...Dziś mnie łupie w krzyżuteż tak macie?