reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Macie jakieś sposoby na odkładanie pieniędzy na wakacje/wycieczki?
Ja mam skarbonkę do której wrzucam codziennie 5 zł dodatkowo mąż wrzuca każda 5 jaka ma
My mamy juz odlozone na wakacje, ale tak jak Ty wrzucamy do skarbonki, ja dziennie jakies drobne a M dziennie 10zl.

My mamy juz odlozone na wakacje, ale tak jak Ty wrzucamy do skarbonki, ja dziennie jakies drobne a M dziennie 10zl.
My też mamy na kupce ale ta skarbonka to taki plusik
Rok temu sama zbierałam M trochę pomógł i miałam 2 tys. Łatwiej wtedy planować gdzie,i na ile😊
Tak mu się to spodobało że w tym roku kupiłam duża skarbonkę szklaną świnkę i razem zbieramy,otwieramy w przyszłym roku myślę że 5 tys się nazbiera👍

Ja za opakowanie płace około 25-30 zł. Biorę 2 tabletki dziennie.

Dziś miałam USG, dzidziuś ma 2 cm, wszystko prawidłowo. Termin na 26 września.
Lekarz stwierdził, że mam grzybicę, dostałam globulki na to.
Jakie globulki? Jaka nazwa i czy na receptę? Bo prywatny mi mówił właśnie żebym jakies globulki kupiła a z nfz dał mi jakiś antybiotyk

My też mamy na kupce ale ta skarbonka to taki plusik
Rok temu sama zbierałam M trochę pomógł i miałam 2 tys. Łatwiej wtedy planować gdzie,i na ile😊
Tak mu się to spodobało że w tym roku kupiłam duża skarbonkę szklaną świnkę i razem zbieramy,otwieramy w przyszłym roku myślę że 5 tys się nazbiera👍
Nasz młody w tamtym roku dostał właśnie taką szklaną skarbonkę z której się nie da podbierać. Miał rozbić po roku. Jak rozbił i zliczył to miał 2200 😱😱😱 Ja tyle nawet na komunię nie dostałam. Ja nie potrafię oszczędzać ile mam tyle wydam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry