AgnesSweden
Fanka BB :)
Ja chciałam kiedyś na kwas foliowy b12 jakieś hormony... Zapomnij. Poszłam do sąsiada to wypisał, ale powiedział, że nie mogą walić skierowan na wszystko internista ma inne "możliwości" Niż endo czy gin
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pierniczęPadnę, dostałam na tsh, ft 3, ft 4, glukoze i mocz. I KONIECZNIE muszę przynieść zaświadczenie o ciąży do przychodni, żeby się nie okazało że kantuje. Ja pinkole, co za kraj.
Uff uff to piateczka, dobrze że to normalneJa tez tak czasem mam i to raczej normalne. W pierwsze ciazy tez mi to pierwszy trymestr towarzyszyło[emoji3]Dzisiaj 9 +2. W 4 i 5 tyg bylo mi niedobrze potem na 2 mialam spokoj i teraz powtorka[emoji28][emoji85]
Przeciwciała atg i atpo mam podniesione przy hasmimoto. Przy tej chorobie zawsze są w organizmie nawet jak się leczy![]()
Podejrzewam, że pod kątem Hashimoto Cię bada. Często występuje przy niedoczynności tarczycy, ja niestety mam.
Wczoraj kupa, a dziś pochwowe bąki...Ja nie ale przypomniała mi się moja koleżanka która potrafi wciągać powietrze pochwą i wypuszczać jak bąka ... umie tak któraś ???![]()
Kurde, przez covid?My tez mamy skarbonke. Drobne tam idą codziennie plus kasa za lekcje, które daje. Niema tego dużo, ale zawsze coś. W dzisiejszych czasach to komfort mieć oszczędności. Mój stracił prace rok temu i tak się buja biedny
![]()