Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też wolę wiedzieć, tutaj to akurat totalny przypadek, ale i tak byłam pod opieką ze względu na złe tsh i ft3i4 także nie było to zaniedbaneto prawda tez bym miała wkretke a tak prawdę mówiąc zaszliśmy po pół roku od odstawienia tabletek... moze nie bedzie tak złeszczerze? Wole wiedzieć o takich rzeczach niż żyć w niewiedzy. TSH przed zajściem miałam w porządku wiec nie podejmowałam tematu
W listopadzie 40Przypomnijcie mi kochane która z was jest tak wiekowa jak ja?
Kończę w tym roku 41 lat![]()
Spokojnie, da się z tym żyć ja już żyje kilka latZobaczymy we wtorek mam nadzieje ze nie bedzie złe. Czy Hashimoto bardzo Wam utrudnia sytuacje? Ja ogólnie czuje sie super :/ ech jeszcze mi tego trzeba![]()
ja dzisiaj mam 11+0 no dla mnie to jest też 11 tydzień, bo ja sobie wolę odejmować dni (boję się porodu więc liczę wstecz)Aaaa i oficjalnie dziś zaczęłam 11 tydzień10+0
![]()
Ojjj tak. Bardzo długo myśleliśmy. Zaczynalam mieć do siebie żal, że minelo 6 lat a ja wciąż nie znalazlam dobrego momentu. Stwierdziłam, ze zycie i tak musi się jakoś ułożyć i co ma byc to będzie. Nie liczylam, ze uda sie za pierwszym razem . A jednak, tratuje to jak cud i widać to bylo nam danePodziw dla was że w takiej sytuacji zdecydowaliście się na ciążę![]()
ja jutro 12 (11+0)Aaaa i oficjalnie dziś zaczęłam 11 tydzień10+0
![]()