PaulinaMalina91
Fanka BB :)
a dlaczego cesarka jest wcześniej niż poród SN? Ja to zielona w tym temacieDziewczyny, olśniło mnie! Termin mam na 4-5.09... Ale to moja trzecia cesarka. To ciecie będzie chyba w połowie sierpnia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dlaczego cesarka jest wcześniej niż poród SN? Ja to zielona w tym temacieDziewczyny, olśniło mnie! Termin mam na 4-5.09... Ale to moja trzecia cesarka. To ciecie będzie chyba w połowie sierpnia![]()
Mi po głowie chodzi biało - złoty ... jak mi mąż pozwoli bo na strychu cała wyprawka czarno czerwona z Ferrari 🏎 ale gdzie ja bym dziewczynkę w takim woziłaTeż ostatnio myślałam o różowych( pudrowy róży) zaslonach do salonu [emoji16]ale mamy teraz dużo wydatków więc nawet mężowi nie wspominałam [emoji85]pewnie bym usłyszała to samo co Ty [emoji23][emoji23]
Pewnie takDziewczyny, olśniło mnie! Termin mam na 4-5.09... Ale to moja trzecia cesarka. To ciecie będzie chyba w połowie sierpnia![]()
Zazwyczaj robia 2 tyg wcześniej, żeby się czasem nie rozkręcilo naturalnie.a dlaczego cesarka jest wcześniej niż poród SN? Ja to zielona w tym temacie![]()
Trudno, możesz z nami zostaćDziewczyny, olśniło mnie! Termin mam na 4-5.09... Ale to moja trzecia cesarka. To ciecie będzie chyba w połowie sierpnia![]()
Bo w 38 tyg już dziecko już dojrzałe a to by było ryzykowne przetrzymać do terminu porodu jak ktoś ma wskazania do CC żeby poród się nie rozkręcił.a dlaczego cesarka jest wcześniej niż poród SN? Ja to zielona w tym temacie![]()
Wydaje mi się że temu, żeby sama nie rozpoczęła się akcja porodowaa dlaczego cesarka jest wcześniej niż poród SN? Ja to zielona w tym temacie![]()