pasazerka12
Zaangażowana w BB
164 pierwsz beta.a jaka miałaś pierwsza bete?
Ja pamietam, ze z niedowierzania to 4 razy na becie byłam![]()
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
164 pierwsz beta.a jaka miałaś pierwsza bete?
164 pierwsz beta.
Ja sCzerze mowiac myślałam ze 164 to strasznie niska ale lekarz powiedział ze jest Ok i liczy się przyrosta jaka miałaś pierwsza bete?
tez mam wzdęcia,zaparcia do tego „gazy”Dziewczynyjestem w pierwszej ciąży (wczoraj robiłam betę i wyniosła 152- 4 tydzien--początek 5) w piątek powtarzam badanie. Do lekarza idę w sobotę. Ogólnie czuje się dobrze, mam podwyższoną temperaturę i może nie tyle, że mam mdłości, ale jednak jakbym miała przygnieciony żołądek
moje pytanie jednak jest inne. Stojąc czuje się dobrze, leżąc również. Natomiast kiedy siedzę czuje taki ucisk? Może napięcie w podbrzuszu? Nie jest to ból, ale jednak taki dyskomfort. Pojawiły się też zaparcia i wzdęcia. Czy to normalne?
A ja odwrotnie bo mam biegunkętez mam wzdęcia,zaparcia do tego „gazy”
Ciąża wcale nie jest taka różowa jak myślałam
Mi pomagają suszone śliwki![]()
To urodziłaś takie prawie już trzymiesięczne maleństwaOboje 4100.
U mnie pomaga na czczo szklanka wody i w dzień suszone morele, ale wiadomo na każdego działa co innego.Właśnie ja mam tak jak wystraszne zaparcia, czekoladę odrzuciłam całkowicie i nic, suszone śliwki też nic i tak się męczę już 4 dzień... Bo też boję się napinać żeby coś się tam nie uszkodziło
chyba na wizycie porozmawiam z lekarzem na ten temat... Tylko żeby mnie nie rozsadziło do 30.01
![]()
Takie problemy to też nic dobrego, jest kilka rzeczy który mogą używać kobiety w ciąży, np. czopki glicerynowe, kosztują kilka groszy, gdybym miała taki problem to od razu bym działałaWłaśnie ja mam tak jak wystraszne zaparcia, czekoladę odrzuciłam całkowicie i nic, suszone śliwki też nic i tak się męczę już 4 dzień... Bo też boję się napinać żeby coś się tam nie uszkodziło
chyba na wizycie porozmawiam z lekarzem na ten temat... Tylko żeby mnie nie rozsadziło do 30.01
![]()
Też mam mordercze zaparcia, nic nie pomaga, a do tego cukrzyca ciążowa nie pozwala stosować niektórych sposobów. Jak nic będą hemoroidy w ciążyWłaśnie ja mam tak jak wystraszne zaparcia, czekoladę odrzuciłam całkowicie i nic, suszone śliwki też nic i tak się męczę już 4 dzień... Bo też boję się napinać żeby coś się tam nie uszkodziło
![]()