asia.joanna
Fanka BB :)
Czas się pożegnać. Życzę Wam dużo uśmiechu, radości i szczęśliwych rozwiązań. Ja się wczoraj dowiedziałam, że serduszko dzidzi przestało bić a wraz z nim moje.. W poniedziałek do szpitala. Dzięki za wszystko i 3maj cie się 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, 3 maj się dzielnie. Przytulam Cię mocno!Czas się pożegnać. Życzę Wam dużo uśmiechu, radości i szczęśliwych rozwiązań. Ja się wczoraj dowiedziałam, że serduszko dzidzi przestało bić a wraz z nim moje.. W poniedziałek do szpitala. Dzięki za wszystko i 3maj cie się![]()
Ja mam te same objawy. Mdlosci okropne, głowa pęka i do tego ten ból w plecach.. Ale zauważyłam, że męczy głównie, gdy "długo" jestem w pracy (powyżej 4h). I ja sama powiedziałam, że jak mi to nie minie do 12tygodnia,a cos zaczynam wątpić, bo skończyliśmy już wczoraj 11tc, to chyba nasze dziecko będzie jedynakiem
![]()
Bardzo mi przykro wiem co przeżywasz , trzymaj sięCzas się pożegnać. Życzę Wam dużo uśmiechu, radości i szczęśliwych rozwiązań. Ja się wczoraj dowiedziałam, że serduszko dzidzi przestało bić a wraz z nim moje.. W poniedziałek do szpitala. Dzięki za wszystko i 3maj cie się![]()
Eee to ja prawie cały pojemniczek [emoji1787]Ja tez siku do pojemnika rano zrobiłamtylko się zastanawiałam czy nie za mało bo 50ml[emoji16]
Boże, bardzo, bardzo mi przykro. Trzymaj się jakoś.Czas się pożegnać. Życzę Wam dużo uśmiechu, radości i szczęśliwych rozwiązań. Ja się wczoraj dowiedziałam, że serduszko dzidzi przestało bić a wraz z nim moje.. W poniedziałek do szpitala. Dzięki za wszystko i 3maj cie się![]()
Ale widoczkiiii[emoji3590][emoji3590]A mi już się lepiej śpi. Mdłości odpuściły trochę jakoś we wtorek. (skończony 9tc).
Jestem zmęczona tylko potwornie wieczorami ale staram się po covidzie i przed powrotem do pracy wrócić do formy. Wczoraj np zrobiłam 13 km w tym 11 po górach [emoji854]. Łatwo nie było w tym śniegu ale warto było. +10 punktów do. Samopoczucia.
Bardzo mi przykro [emoji853] wiem co czujesz. Trzymaj się dzielnie [emoji3531]Czas się pożegnać. Życzę Wam dużo uśmiechu, radości i szczęśliwych rozwiązań. Ja się wczoraj dowiedziałam, że serduszko dzidzi przestało bić a wraz z nim moje.. W poniedziałek do szpitala. Dzięki za wszystko i 3maj cie się [emoji3590]