Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak się czujesz, ok wszystkoNo ja wiem że na przykład myć okna
Sama chciałam jak się ociepli ale mnie przykleili do wyra na razie![]()
11+0Który tydzień jesteś?
Kiedyś ale to dawno,dostałam list z wezwaniem na konkretny termin
Byłam już gruba,parę pytań,czysta formalność,ale ja się bardzo w takich sytuacjach denerwuje
W domu moze nie działać dzwonek, możesz mocno spać, masz prawo być nie do życia, dzwonek albo się zepsuł albo wyczerpały się baterie albo korki wybilo, albo brałaś prysznic no nie wiem czy oni to tak biorą serio te kontrole
Co innego jak ktoś niby choruje na kręgosłup lub grype a maluje chałupę
A co może robić ciężarna żeby się przyczepić?
Tak się ustawiłam, że mam ostatni zjazd 9.,10.05. Skończymy wtedy umowę, 11. Wystawie rachunek i będę czekać na kasę. Jak przyjdzie kasa wezmę zwolnienie.A mogą Ci zmienić grafik/pan zajęć, żeby wszystkie godziny z Twojego przedmiotu wyrobić do końca maja, i ewentualnie potem zostawić tylko zaliczenie?![]()
Mówię, że jestem w ciazy. Albo idę na krew do położnej. Ja nie jestem w stanie stać w kolejce.Dziewoje czy stoicie w kokejce do badań? Czy mówicie soryy ale ja w ciąży i wchodzicie przed kolejkę? Ide we wtorek i się zastanawiam co zrobić a kolejki zawsze duże![]()
ja czekam w kolejceDziewoje czy stoicie w kokejce do badań? Czy mówicie soryy ale ja w ciąży i wchodzicie przed kolejkę? Ide we wtorek i się zastanawiam co zrobić a kolejki zawsze duże![]()
Wszystko ok,Jak się czujesz, ok wszystko?
Kurcze, ja mam 9+0 jutro, to za wcześnie. Może to by mnie uspokoiło, albo wręcz nie