Anna 1988
Fanka BB :)
Ja się staram przychodzić chwilę ( 10-15) minut przed 7. Wtedy jest najmniej ludzi.ja czekam w kolejce [emoji4] złe się nie czuje to nie będę się wpychać na sile,bo ktoś może być starszy schorowany itd [emoji1]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się staram przychodzić chwilę ( 10-15) minut przed 7. Wtedy jest najmniej ludzi.ja czekam w kolejce [emoji4] złe się nie czuje to nie będę się wpychać na sile,bo ktoś może być starszy schorowany itd [emoji1]
Ahh tak, zagapilam się
Ja stałam ostatnio ponad godzineDziewoje czy stoicie w kokejce do badań? Czy mówicie soryy ale ja w ciąży i wchodzicie przed kolejkę? Ide we wtorek i się zastanawiam co zrobić a kolejki zawsze duże![]()
Jak się dobrze czuję, to stojeDziewoje czy stoicie w kokejce do badań? Czy mówicie soryy ale ja w ciąży i wchodzicie przed kolejkę? Ide we wtorek i się zastanawiam co zrobić a kolejki zawsze duże![]()
A w którym jesteś tygodniu? Ja nie umiem znaleźć, zeby bylo głośno słychać i juz się martwięJestem po badaniu tym detektorem tętna płodumałż znalazł serduszko po minucie
Serduszko bije pięknie
Jestem spokojniejsza,ze bobo ma się dobrze![]()
ja bym poczekała na 11 tydzień,bo jak nie wyłapie jeszcze serduszka to będzie stres,ze nie bijeKurcze, ja mam 9+0 jutro, to za wcześnie. Może to by mnie uspokoiło, albo wręcz nie![]()
ja w 11+0A w którym jesteś tygodniu? Ja nie umiem znaleźć, zeby bylo głośno słychać i juz się martwięa dzis mam 10+2...
jak miło mi to czytaćJeżeli lekarz uzna, że będzie za male i na tej podstawie nie będzie mógł zrobić badań, na pewno wyznaczy Ci drugi termin, jakoś Cię wciśnie między inne pancjentki albo przed czy po innych.
Musisz być dobrej myśli i przestać się nakręcać
Mówię Ci to ja, chociaż jeszcze kilka tygodni temu sama nieźle panikowałam, ale jeden z wpisów @helloitsmeanna podziałał na mnie uspokajająco![]()
Dziewoje czy stoicie w kokejce do badań? Czy mówicie soryy ale ja w ciąży i wchodzicie przed kolejkę? Ide we wtorek i się zastanawiam co zrobić a kolejki zawsze duże![]()
Kochana, niedlugo i nas czeka siedzenie na glukozie [emoji23] ale fajnie, że w Medi mamy osobny punkt dla ciężarnych, to bardzo ułatwia sprawę :-)jak miło mi to czytać [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja chodzę do Medi do punktu pobrań dla kobiet w ciąży i tam idą same brzuchatki [emoji23] ostatnio same pijące glukozę były i pielęgniarka powiedziała mi ze w końcu jakieś pobranie bo z samymi kubkami biega [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja dzisiaj na obiad to co miało byc wczoraj czyli pieczony losos, ale zrobiłam makaron pełnoziarnisty, szpinak i sos z sojowa śmietanka (zajebiste są te zamienniki sojowe jak któraś srednio za nabiałem to niech wypróbuje)