Elodia
Fanka BB :)
Zaaaaazdro [emoji7] taka temperatura jest dla mn8e idealna, chociaż taki chłodek jak dzisiaj, czyli ok 8-10 stopni, to już czapy nie noszę, jest spoko, czekam na wiosnęU mnie trochę cieplej i tak cały rok [emoji28]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaaaaazdro [emoji7] taka temperatura jest dla mn8e idealna, chociaż taki chłodek jak dzisiaj, czyli ok 8-10 stopni, to już czapy nie noszę, jest spoko, czekam na wiosnęU mnie trochę cieplej i tak cały rok [emoji28]
Ja od kilku dni wyrazny nacisk na pęcherz czuję, a jak siku idę to tka jakby mniej idzie... Może to macica juzż tak na pęcherz uciska czy coś, bo czuję wlasnie coś jakby ścisk z powodu braku miejsca na luzy w podbrzuszu.Dziewczyny, a macie czasem takie wrażenie, ze czujecie nacisk (podobny jak w przypadku pełnego pęcherza albo wzdęć) tylko zdecydowanie tam niżej, w podbrzuszu? Ja dziś tak mam od rana i nie wiem, czy to normalne. Nie jest to na pewno zwykły ból brzucha.
Ja już idę na łatwiznę i zapytałam położna o te wersje i ona powiedziała, że moja lekarka zawsze rekomenduje te najbardziej rozszerzone, wiec na takie się zdecydowałamTo jeszcze podpytam o jedna rzecz ja akurat będę robić sanco bo to oferują w szpitalu w którym pracuje moj lekarz. Pewnie przy nifty tez są różne wersje robisz ta najbardziej rozszerzona czy podstawowa? Bije się z myślami która opcje wybrać![]()
To ja po cichu liczę na to że maksymalnie 90 bedzie w ciuchach przed porodem. Poki co, jeszcze 7 z przodu w ciuchach [emoji23] ale jak wjedzie 8, to bedzie lekki dołek [emoji23][emoji1787]Jestem zalamana
Umyłam tylko jedno okno w salonie na szczęście, niestety było tak brudne, a bardzo świeci mi w nie słońce i wszystko widać. A jutro mam gości... Ale dobrze wiedzieć, dzięki!W ciąży prace typu mycie okien i wieszanie firanek są niewskazane. Też o tym podnoszeniu rąk słyszałam, że więzadła macicy się naciągają. Dlatego ja tam wolę takich prac unikać i dmuchać na zimne. Ja na początku zaczekam z kwiatami robić porzadki i przenosić ciężkie donice to na drugi dzień krwawienia miałam teraz muszę sobie odpuścić takie prace.
Poznań, plac Andersa.A do której placówki chodzicie? We wszystkich jest taki punkt?
To ja tak mam. Niby się chce mocno sikac, idę sikac a tam leci mało.. Takie parcie..Ja od kilku dni wyrazny nacisk na pęcherz czuję, a jak siku idę to tka jakby mniej idzie... Może to macica juzż tak na pęcherz uciska czy coś, bo czuję wlasnie coś jakby ścisk z powodu braku miejsca na luzy w podbrzuszu.
A pomyslec, że bedac w ciąży z corką takie rzeczy mnie nawet ni3 ruszały, a tym razem wyrqznie wsluchuje ise w swoje cialo.
tez słyszałam,ze nie można,a nie mam kogo o to poprosićUmyłam tylko jedno okno w salonie na szczęście, niestety było tak brudne, a bardzo świeci mi w nie słońce i wszystko widać. A jutro mam gości... Ale dobrze wiedzieć, dzięki!
Zobaczysz, jak na końcówce bedziemy narzekać na wielki brzuch i modlić się żeby już urodzić [emoji23] pamiętam jak z młodą w ciazy bylam, to ciezko mi bylo zejsc pod blok na ławeczkę posiedzieć na dworze [emoji1787]Czyli jest chyba tak jak mówi, wyluzuj. Gdzieś to wszystko musi się pomieścić