Elodia
Fanka BB :)
Kiedys zmieszałam Nudle łagodna pomidorowa z serową z grzankami. To była smakooowa dopiero [emoji3059] chyba wiem co jutro kupię na kolację [emoji23]Uwielbiam serowy z grzankami[emoji39][emoji39]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedys zmieszałam Nudle łagodna pomidorowa z serową z grzankami. To była smakooowa dopiero [emoji3059] chyba wiem co jutro kupię na kolację [emoji23]Uwielbiam serowy z grzankami[emoji39][emoji39]
Za mną chodzą jeszcze lidlowe paprykowe karbowane. Pierwszy raz ich kiedyś na Woodstocku spróbiwałam, jedne z najlrpszych paprykowych, jakie w życiu jadłam [emoji3059]Mnie lasy solone dzis dopadły [emoji23] mąż kupił, póki co jestem twarda, wczoraj zjadłam paczkę zielonej cebulki [emoji849]
Patrz, co Ci koniuch pokazujeNo wiesz coz koniem zdjęcia ...oj Ty zboczuszku
![]()
Mi to było głupio się przyznać, że tak niezdrowo się odżywiamNiech się teraz przyzna ta,która zaczęła temat zupki chińskiej... Dziękujemy!Jak widać w ciąży mamy bardzo wysublimowane kubki smakowe
![]()
Ja to pewnie od Was -10/15 lat, ale ja z kolei uwielbiałam lody Zappy - jakiś czas ich nie było, a teraz z fartem da się trafić - jeny jakie to dobre!lift gruszkowy zawsze piłam ...mniami lody romero pamiętam
![]()
Nie próbowałam jeszczeZa mną chodzą jeszcze lidlowe paprykowe karbowane. Pierwszy raz ich kiedyś na Woodstocku spróbiwałam, jedne z najlrpszych paprykowych, jakie w życiu jadłam [emoji3059]
Ja mam 169 i ważyłam ok 54kg. Gdy dowiedziałam się o ciaży jadłam za 4 chyba xD Przytyło się w msc 3,5kg - ale teraz organizm czuwa i jest -1,5Ja w dniu ślubu pol roku temu ważyłam 58 przy wzroście 168, pół roku później 65maz tak dobrze gotuje
we wrześniu będę szczęśliwa jak nie będzie 8 na przodzie...
W tej ciąży w ciągu miesiąca 3.5 kg? No bo kuzwa najgorsze te puste kalorie a to wszystko takie dobre. Ja jak siedze w domu to bym co chwilę mogła po coś sięgać no ale kurde też nie chce mieć potem duzo do zrzucania i to mnie hamuje jeszcze. Narazie 1kg na plusie.Ja mam 169 i ważyłam ok 54kg. Gdy dowiedziałam się o ciaży jadłam za 4 chyba xD Przytyło się w msc 3,5kg - ale teraz organizm czuwa i jest -1,5A ciekawa jestem czy zobaczę 7 na wadze, przyznam że z 8 lat mam wagę 52-54 i aż mi będzie dziwnie - ale cóż... to przecież dla dziecka
![]()
To śmigaj do Lidla, ja jutro kupuję, bo inaczej sie uduszę jak ich nie zjem [emoji23]Nie próbowałam jeszcze