m.am
Fanka BB :)
Myślami jestem z Tobą aż mi się płakać chce [emoji22]nie trać wiary kochana..Nie, była to brązowe coś bardzo mało.. Wzięłam to za implantacje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślami jestem z Tobą aż mi się płakać chce [emoji22]nie trać wiary kochana..Nie, była to brązowe coś bardzo mało.. Wzięłam to za implantacje
Ja szukałam lekarza bardzo długo, tzn nawet przy wcześniejszej ciąży przy poronieniu. I dopiero teraz dostałam z polecenia dr Augustyniak Tomasz. Świetny lekarz, z ogromna wiedza i przemiły ! Zawsze powie coś żeby uspokoić i zrobi wsystsko żeby pomocGeneralnie wizytę u lekarza , który ma mi prowadzić ciążę mam 28 stycznia w gamecie w Rzgowie.(Pierwszy wolny termin , a dzwonilam tydz temu)Wybieram się do docenta Kaczmarka. Prowadził moja pierwsza ciążę w profamili a Ty ?
Ja mu teraz pisze SMS z wynikami z on mając mnóstwo pacjentem plus prace w szpitalu odpisuje mi jak normalny człowiek a nie jak inni lekarze wyrąbane. Tez mam bardzo wysokie ciśnienie i tez się tym zajmuje. Nic nie olewaJa szukałam lekarza bardzo długo, tzn nawet przy wcześniejszej ciąży przy poronieniu. I dopiero teraz dostałam z polecenia dr Augustyniak Tomasz. Świetny lekarz, z ogromna wiedza i przemiły ! Zawsze powie coś żeby uspokoić i zrobi wsystsko żeby pomoc![]()
Najważniejsze to znaleźć lekarza, któremu się najzwyczajniej w świecie ufa [emoji846]Ja szukałam lekarza bardzo długo, tzn nawet przy wcześniejszej ciąży przy poronieniu. I dopiero teraz dostałam z polecenia dr Augustyniak Tomasz. Świetny lekarz, z ogromna wiedza i przemiły ! Zawsze powie coś żeby uspokoić i zrobi wsystsko żeby pomoc![]()
Szczerze to trzeba żyć dalej. Już się uspokoiłam. Ale dziękuję :*Myślami jestem z Tobą aż mi się płakać chce [emoji22]nie trać wiary kochana..
Zapisz sie do lekarza. Moze bedzie dobrze. Trzymam kciuki.Sporo wyleciało i takiego jakby mięsa jasnego.
Bardzo mi przykro że Cię to spotkałoNie, była to brązowe coś bardzo mało.. Wzięłam to za implantacje
To super [emoji846] na takiego lekarza zawsze można liczyć. U mnie trochę gorzej z kontaktem telefonicznym ( odp na SMS ale po jakimś czasie ) Darze go ogromną sympatią i zaufaniem. Człowiek z ogromną wiedzą i super podejściem do pacjentaJa mu teraz pisze SMS z wynikami z on mając mnóstwo pacjentem plus prace w szpitalu odpisuje mi jak normalny człowiek a nie jak inni lekarze wyrąbane. Tez mam bardzo wysokie ciśnienie i tez się tym zajmuje. Nic nie olewawsystsko bierze na poważnie nawet jak to taki początek ciąży jak u mnie
Bardzo mi przykroBez ostrzeżenia. Nic nie bolało, tzn jak zwykle..