Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rozumiem cie jak najbardziej, też przez to przechodziłammiałam konsultacje z diabetologiem, powiedziała mniej więcej co i jak, wspieram się trochę różnymi forami i póki co dieta (już 3 tydzień) normuje cukry. Ale perspektywa takiej diety jeszcze co najmniej pół roku trochę przeraża... Mam wrażenie, że nie robię nic innego tylko jem albo myślę co powinnam zjeść na następny posiłek.
Z moich obliczeń wynika że skończonych masz 11 tygodni zaczniesz jutro 12 tydzień... A termin porodu koło 30wrzesniaHej dziewczyny byłam u gina i potwierdził ciążę zaś poszłam do inego gina bo tamten był chamski nie powiedział który too tydz a teraz jak byłam wczoraj u gina to powiedział że 11tydz ciąży zaś 12tydz ciąży a przed wyjściem ze 10 tydz ciazy ja już sama nie wiem widziałam już rączki i nóżki maluszka. To moja 4ciaza. 1 ciąża poronienie a druga i trzecią cc było. Dziewczyny może wy mi pomożecie w którym jestem ostatnia mies miałam 24.12.2020....
Hej dziewczyny byłam u gina i potwierdził ciążę zaś poszłam do inego gina bo tamten był chamski nie powiedział który too tydz a teraz jak byłam wczoraj u gina to powiedział że 11tydz ciąży zaś 12tydz ciąży a przed wyjściem ze 10 tydz ciazy ja już sama nie wiem widziałam już rączki i nóżki maluszka. To moja 4ciaza. 1 ciąża poronienie a druga i trzecią cc było. Dziewczyny może wy mi pomożecie w którym jestem ostatnia mies miałam 24.12.2020....
Hej na wydruku z USG powinno byc napisane ktory tydzien i dzień ciąży. U mnie wg USG ciąża jest starsza o 5 dni niż wg ostatniej miesiączki. Dziwne że Ci nie powiedział dokładnie który tydzień....Hej dziewczyny byłam u gina i potwierdził ciążę zaś poszłam do inego gina bo tamten był chamski nie powiedział który too tydz a teraz jak byłam wczoraj u gina to powiedział że 11tydz ciąży zaś 12tydz ciąży a przed wyjściem ze 10 tydz ciazy ja już sama nie wiem widziałam już rączki i nóżki maluszka. To moja 4ciaza. 1 ciąża poronienie a druga i trzecią cc było. Dziewczyny może wy mi pomożecie w którym jestem ostatnia mies miałam 24.12.2020....
dokładnie u mnie na usg jest data porodu, z miesiączki (mialam bardzo nieregularne) wychodziły jakieś bzduryHej na wydruku z USG powinno byc napisane ktory tydzien i dzień ciąży. U mnie wg USG ciąża jest starsza o 5 dni niż wg ostatniej miesiączki. Dziwne że Ci nie powiedział dokładnie który tydzień....określił datę porodu? W książeczce ciąży powninna być wpisana data porodu może na tej podstawie uda Ci się obliczyć który tydzień?
mi mam w 14 tygodniu taki jak niektóre w 5 miesiącuCześć dziewczyny. Powiedźcie mi czy wy też macie taki wielki brzuch w 12 tc?Ja się czuję jakbym była w 6-7 miesiącu, a to dopiero początek i oczywiście jakby inaczej dolegliwości muszą być, problem z oddychaniem i wzdęcia
![]()