Witam koleżanki! Ja już w 12+3 tygodnie... Czuję się o dziwo ciut lepiej.. Mijają mdłości i wymioty. Dziś byłam na USG
na 80 procent rośnie mały ptaszek ☺
wszystko jest w porządku. A jak Wy się czujecie Drogie Wrześnióweczki? Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Ja byłam w poniedziałek i miałam 12 i 1 dzień i mi powiedziała ze tez bez żadnej wątpliwości chłopak.Witam koleżanki! Ja już w 12+3 tygodnie... Czuję się o dziwo ciut lepiej.. Mijają mdłości i wymioty. Dziś byłam na USGna 80 procent rośnie mały ptaszek ☺
wszystko jest w porządku. A jak Wy się czujecie Drogie Wrześnióweczki? Pozdrawiam
Mi też pobrali wczoraj krew na PAPPA. Także wyniki za tydzień..Hej. Ja byłam w poniedziałek i miałam 12 i 1 dzień i mi powiedziała ze tez bez żadnej wątpliwości chłopak.nadal mieszczę się w spodnie wiec chyba nie jest złe. A już się bałam bo miałam straszny apetyt. Czekam teraz na wyniki z Pappa pozdrawiam
Witaj Kassia to tak jak jadzień dobry, chciałam sie tylko przywitaćmam termin na 25.09
o jak fajnieWitaj Kassia to tak jak ja![]()
delikatny rumianek na pewno nie zaszkodziWitajcie, w końcu ten rumianek można czy nie można? Jedni piszą że wywołuje skurcze inni że nie wywołuje? Pozdrawiam
Sory że tak dokładnie pytam ale delikatny to chodzi o krótki czas parzenia?delikatny rumianek na pewno nie zaszkodzi![]()
tak jestSory że tak dokładnie pytam ale delikatny to chodzi o krótki czas parzenia?
Ja też tak sądzę, ale niestety nie dałam rady tego pić, zaraz wymiotowałam.. Podobnie z miętą piszą, że się nie powinno a inni że można. Mi miętówka bardzo podchodzi i piję czasami. Pozdrawiamdelikatny rumianek na pewno nie zaszkodzi![]()