Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też miałam koło 10tc z rana jak wstałam na papierze było troszkę brązowego sluzu, bardzo mała ilość. Później już się na naszczescie nie pojawiło. Teraz jestem w 16tc.Mamusie. Moze ktos mnie tu wesprze.
W nocy podczas podtarcia na papierze zauwazylam jasnorozowa plame. Wycieralam tak długo az papier byl czysty. Wiecej sie nie powtórzylo. Tydziem temu na wizycie lekarz nie widział nic niepokojacego. Szyjka jak i dzidzi wszystko wporzadku tak samo jak wyniki. Martwie się. Moj ginekolog powiedzial,że jak się powtorzy to mak od razu dzwonić ale tak bardzo się stresuje...Miala tak któraś? Jestem w 10 tc.
Ja tez chyba około 9 i 10 tygodnia z rana jak wstałam miałam na papierze trochę brązowego śluzu. Pojechałam do lekarza/ okazało się, że czasami tak się zdarza, że mogą pękać jakieś małe naczynka i nie jest to groźne.Też miałam koło 10tc z rana jak wstałam na papierze było troszkę brązowego sluzu, bardzo mała ilość. Później już się na naszczescie nie pojawiło. Teraz jestem w 16tc.
ja jem wszystkoDziewczyny a czy jecie np. Ogórki konserwowe czy papryka marynowana w occie? Chodzi mi o ocet spirytusowy? Bo mam pyszna sałatkę z majonezem a w składzie majonezu jest musztarda, która zawiera ocet spirytusowy. A wczoraj zjadłam mały kawałek papryki czerwonej marynowanej![]()
W occie jesz?ja jem wszystko. Musztarda na pierwszym miejscy. Paprykę, ogórki, grzybki no nie żałuje sobie
![]()
w skrócie czego nie można w zdrowej ciąży: używek (alkohol, nikotyna i napije energetyczne), surowe jaja, surowe mięso, sery niepasteryzowane, surowe ryby/owoce morza. I to by było na tyleW occie jesz?Jak zaczynam czytać co można a czego nie to wychodzi, ze mało co można
![]()
Dziękiw skrócie czego nie można w zdrowej ciąży: używek (alkohol, nikotyna i napije energetyczne), surowe jaja, surowe mięso, sery niepasteryzowane, surowe ryby/owoce morza. I to by było na tyle.