Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny jak odczytać taki wynik ?
Mój syn 1 ma już 6 lat i jest to Antoś super imięTo tak jak u nas, ja chce Antosia, mąż narazie nie bardzo, ale widzę, że to tylko kwestia czasu nim się zgodzi❤
Antoś ładne imięMój syn 1 ma już 6 lat i jest to Antoś super imię![]()
Macie już imiona dla bobasków? Bo ja niby mam, ale jeszcze nie tak na 100% i ciągle się waham właściwie między 3. Chciałabym mieć taką pewność, że to TO![]()
Trochę zgadzam się z twoim mężem. Jakbym zobaczyła ten wózek na ulicy to pewnie pomyslalam bym że w środku jest dziewczynka. A sam wózek wygląda na solidny. Ja dostałam wózek od kuzynki więc też tak bardzo nie przegladalam w necie.Macie już wózki wybrane bądź kupione? Pisałam o nich w innym temacie, ale tam cisza![]()
Na co zwracacie uwagę przy wyborze? Ja patrzyłam na głębokość spacerówki, czy koła są żelowe (bezawaryjność) oraz aluminiowa rama, bo będę nosić po schodach. Wszystko znalazłam w tym modelu https://allegro.pl/oferta/wozek-dzieciecy-tiaro-3w1-dla-dzieci-kunert-9967295878
Miała któraś z Was styczność z tą firmą?
I pytanie o opinię nt. wygladu: czy takie kwiaty pasują do chłopca? Bo mój partner twierdzi, że nie, a mnie się bardzo podobają![]()