reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
U nas też już praktycznie wszystko gotowe 😁 walizka spakowana więc tylko czekać 🙈 termin mam na 23 września 😁 jeszcze pokoik sobie w między czasie "dopieszczamy" jakieś dekoracyjne rzeczy 🙈 ciuszki poprawne i poprasowane 😁
Ooo to masz termin w ten dzień co ja 😄 ale teraz jak byłam na dwóch wizytach to wyszła ciąża starsza o 10 dni 🤔 wiec juz sama nie wiem kiedy będę rodzic 🙉

Ja dziś w nocy dostałam skurczów ale w łydce... 4 razy! No masakra pierwszy raz w życiu tak, aż mi stopę wygięło i nie mogłam jej wykręcić do naturalnej pozycji, tez Was tak łapią często? Biorę magnez eh... kawy chyba z miesiąc nie wypije, bo ponoc magnez wypłukuje, teraz siedzę, boje się kłaść, że znowu dostane skurczu 😪😪

Ja dziś w nocy dostałam skurczów ale w łydce... 4 razy! No masakra pierwszy raz w życiu tak, aż mi stopę wygięło i nie mogłam jej wykręcić do naturalnej pozycji, tez Was tak łapią często? Biorę magnez eh... kawy chyba z miesiąc nie wypije, bo ponoc magnez wypłukuje, teraz siedzę, boje się kłaść, że znowu dostane skurczu 😪😪
Ja taką pobudkę miałam dziś o 5:54 😰 tak mnie złapało w łydce, że się zerwałam z krzykiem... Do teraz pobolewa jak nogą ruszam.
@MamaMalina30 ,mam nadzieję, że już maluszek jest na świecie 🥰

Ja taką pobudkę miałam dziś o 5:54 😰 tak mnie złapało w łydce, że się zerwałam z krzykiem... Do teraz pobolewa jak nogą ruszam.
@MamaMalina30 ,mam nadzieję, że już maluszek jest na świecie 🥰
No kurcze jeszcze nie skurcze mam regularne coraz fajniejsze ale oddechem idzie je uspokoić albo sobie tak wkręciłam, o 3 dali morfine, co godzinę położna mnie badala. Po tym zastrzyku czułam się o tyle lepiej że przysypiałam między skurczami.... Czekam 😉dzielnie chyba

Taak to chyba standard trzeba brać magnez i przetrwać 😂😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry