Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raz, dwa albo wcale. Dzisiaj np w ogóle. Tylko, że wstaje o 5A jak wasze maluszki budzą się w nocy ? Mój non stop srednio 4 razy raz mu dałam mleko modyfikowane myślałam że dużej pospi ale budził się o tych samych porach
Mój maluszek też chodzi spac 19 19.30 i szybko wstaje srednio 6Raz, dwa albo wcale. Dzisiaj np w ogóle. Tylko, że wstaje o 5ale zasypia przed 19, więc coś za coś.
Moja jest na etapie przestawiania się z 3 drzemek na 2. Pierwsza drzemka koło 8-9 i śpi pół godziny. Druga koło 12-13 i jak śpi 1-1,5 godziny, to trzeciej drzemki już nie ma. Jak śpi znowu pół godziny, to około 16 znowu śpi pół godziny.A w ciągu dnia jak Wam śpią? Krótkie drzemki czy dłuższe? Ile razy?
Długo śpi to Twoje dziecko. W nocy tyle samo co moje, a w dzień ponad 2 razy dłużej. Też tak chcę, więcej czasu dla mamusiMój maluszek ma około 3 dzemki w dzień około 9, 12, 15 chodzi spać co 2 godzinki i spi 1-2 godz. Dobre jest to że niemusze go usypia kładę do łóżeczka daje kocyk wychodzę. Synek w tym czasie bawi się kocykiem grzecznie leży i usypia zawsze patrzę przez kamerkę puki nieusnie
Po to, żeby wyspał się porządnie, a nie tak po pół godziny. Bo te dłuższe drzemki to jednak zdarzają się rzadziej niż krótsze. Miałabym czas coś zrobić, a tak to ledwo coś zacznę i już słyszę płacz. Czasem da się ululać jeszcze, ale najczęściej już wstaje i humorek ma wtedy średni.Po co chciałaś go przestawiać na 2 drzemki?