ZielonaMamma
Fanka BB :)
Mi też podpija i też tego nie biorę pod uwagęMój mały czasem podpija mi herbatę z kubka. Ale wiecie jak takie dzieci cedzą z dużego kubka, to są może z 2-3 łyżeczki, więc nawet tego nie biorę pod uwagę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też podpija i też tego nie biorę pod uwagęMój mały czasem podpija mi herbatę z kubka. Ale wiecie jak takie dzieci cedzą z dużego kubka, to są może z 2-3 łyżeczki, więc nawet tego nie biorę pod uwagę.
Właśnie obawiam się, że za chwilę będzie już za zimno na attipasy. Tylko oby wybrać takie w których stopa nie będzie się pociła.Ja jak na razie kupiłam attipasy. Uprzedzam, na żywo są wg mnie strasznie brzydkiePóki co, ubieram je na dwór, jeszcze tak zimno nie jest. W domu mamy paputki skórzane, głównie po to, żeby się nie ślizgał, jak wstaje no i żeby skarpetki zaraz nie były brudne. U nas dużo ludzi w domu jest i mimo, że się sprząta i chodzi w kapciach, to skarpety po 30 minutach czarne
![]()
Z tego co na www patrzyłam to chyba nie ma sprandi takich malusich rozmiarów.Ja na razie mam buciki po córce koleżanki, zakładam właśnie jak zimno na dworze. Córka nie chodzi, jak zacznie w domu (na boso) to jej kupię dopasowane. Co dziwne, ostatnio jak byłam z synem u fizjoterapeutki to polecała Zwykłe sprandi z CCC jako buty dla dzieci. Podeszwa miękka, elastyczna, a jednak chroni stopę. W małych sklepikach też można znaleźć dobre buty, nieznanej marki. Muszą mieć taką podeszwę, że dwoma palcami zegniesz buta.
Widziałam od rozmiaru 19. Mojej założyłam 21, bo 20 już nie chciały wejść jej na stopkę. Na długość chyba by były dobre, ale na szerokość nie.Z tego co na www patrzyłam to chyba nie ma sprandi takich malusich rozmiarów.
Z podeszwą właśnie wiem, że powinna być bardzo elastyczna, mięciutka.
TakZmieniłyście juz mleko na 3 te mamy które karmią modyfikowanym?![]()
Wstaje. Chodzi w łóżeczku. Wczoraj pierwszy raz za rączki. Ale niechętnie, raczkowanie lepsze. A pojutrze roczekA jak Wasze maluchy już chodzą ?