reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Witam jestem w 28dc od paru dni boli mnie jajnik, bolał przy owulacji i ciągle boli i pojawiła mi się kreska na brzuchu może to Kresa. Był stosunek bez zabezpieczenia mam cykle 31,36 dni więc nie potrafię powiedzieć kiedy miałam owulację czy możliwe po tym jajniku i kresce że mogę być w ciąży?
Pozdrawiam
Zrób test ciążowy za kilka dni a się dowiesz.

Cześć dziewczyny :) byłam na grudniowych kreskach i udało się! Beta z 22.12 wynosiła 12, z 29.12. 320. Pierwsza wizyta u ginekologa we wtorek :D. Będzie 5+2. Z objawów bardzo mocny ból jajników i podbrzusza (przeraża mnie). Wszystkim gratuluję ❤

A czy ktoś sprawdzał u siebie progesteron? Ja sprawdzałam i jestem troche przerażona, zamiast rosnac to on minimalnie spadl a i tak jest w dolnej granicy..

Progesteron 22 grudnia miałam na poziomie prawie 70. Mocno Ci spadł? Jakiego miałaś proga? Bierzesz luteinę albo duphaston?
W 4+1 miałam 12.93 a w 4+3 spadl na 11.81, nie biorę żadnego wspomagania, bo nawet nie wiem czy mogę po zakrzepicy.. Nie mam żadnego plamienia, beta urosła 213% w 2 dni. We wtorek na wizycie o wszystko dopytam

Cześć, u mnie według OM dziś 5t4d. Beta sprawdzana 31.12 - 2211 :) progesteron wtedy na poziomie 22,78 przy normach dla 1 trymestru: 4,73 - 50,74. Wizyta dopiero 12.01, wtedy zrobię jeszcze raz i zobaczymy co na to gin. Niestety przeszłam już jedno poronienie w październiku, ale staram się myśleć pozytywnie. Póki co pobolewa mnie podbrzusze i bolą trochę piersi, ale generalnie czuje się dobrze i mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie okej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry