Izz96
Fanka BB :)
We wtorek, wiem że będzie jeszcze za wcześnie, ale potrzebuje recepty na zastrzyki przeciwzakrzepoweU mnie według aplikacji termin na 06.09 fajnie że jest nas coraz wiecejkiedy idziesz na pierwsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
We wtorek, wiem że będzie jeszcze za wcześnie, ale potrzebuje recepty na zastrzyki przeciwzakrzepoweU mnie według aplikacji termin na 06.09 fajnie że jest nas coraz wiecejkiedy idziesz na pierwsze
Zrób test ciążowy za kilka dni a się dowiesz.Witam jestem w 28dc od paru dni boli mnie jajnik, bolał przy owulacji i ciągle boli i pojawiła mi się kreska na brzuchu może to Kresa. Był stosunek bez zabezpieczenia mam cykle 31,36 dni więc nie potrafię powiedzieć kiedy miałam owulację czy możliwe po tym jajniku i kresce że mogę być w ciąży?
Pozdrawiam
Progesteron 22 grudnia miałam na poziomie prawie 70. Mocno Ci spadł? Jakiego miałaś proga? Bierzesz luteinę albo duphaston?A czy ktoś sprawdzał u siebie progesteron? Ja sprawdzałam i jestem troche przerażona, zamiast rosnac to on minimalnie spadl a i tak jest w dolnej granicy..
W 4+1 miałam 12.93 a w 4+3 spadl na 11.81, nie biorę żadnego wspomagania, bo nawet nie wiem czy mogę po zakrzepicy.. Nie mam żadnego plamienia, beta urosła 213% w 2 dni. We wtorek na wizycie o wszystko dopytamProgesteron 22 grudnia miałam na poziomie prawie 70. Mocno Ci spadł? Jakiego miałaś proga? Bierzesz luteinę albo duphaston?
Mnie boli. Codziennie od Sylwestra. Jajniki, podbrzuszr i kręgosłup. Jak sobie z tym bólem radzisz?A któraś z Was zaboli czasem brzuch jak na @?![]()