MamaIgi92
Zaciekawiona BB
DziękiTeż byłam przeziębiona ale zanim dowiedziałam się,że jestem w ciąży. Polecam kanapkę z czosnkiem i herbatę z miodem, cytryna, sokiem malinowym i imbirem. Mnie taki zestaw w 2 dni postawił na nogi [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękiTeż byłam przeziębiona ale zanim dowiedziałam się,że jestem w ciąży. Polecam kanapkę z czosnkiem i herbatę z miodem, cytryna, sokiem malinowym i imbirem. Mnie taki zestaw w 2 dni postawił na nogi [emoji16]
no to jest oki przyrostCo dwa dni tak jak
Powinno byćpon-środa-piątek
Przyrost okHejodebrałam trzecia bete: przedstawia się to tak:
1. 164
2. 601
3. 1312
Nie jest to mało?
5 tydzieńPrzyrost okjaki to teraz tydzień?
Ja jestem w pierwszej i niestety już mi wywaliło mimo, że mam nadwagęJa mam chyba jako ostatnia z nas mam pierwsza wizytę bo 29.01 i to o 21:15 także cały dzień będę się stresować ;(. Dziewczyny mam pytanie pewnie do tych co są w kolejnej ciąży, czy Wam tez już wysadziło brzuchol? Nikomu nie mówiliśmy o ciąży a w czw ma przyjechać do nas rodzina i powiem Wam ze po mnie widać, mam normalnie wystający brzuch :/ czy któraś tak ma?
Ja mam taki jakby wzdęty, trochę większy niż zwykle [emoji846]Ja mam chyba jako ostatnia z nas mam pierwsza wizytę bo 29.01 i to o 21:15 także cały dzień będę się stresować ;(. Dziewczyny mam pytanie pewnie do tych co są w kolejnej ciąży, czy Wam tez już wysadziło brzuchol? Nikomu nie mówiliśmy o ciąży a w czw ma przyjechać do nas rodzina i powiem Wam ze po mnie widać, mam normalnie wystający brzuch :/ czy któraś tak ma?
Idealny przyrost [emoji846] Myślę, że nie masz się czym martwićHejodebrałam trzecia bete: przedstawia się to tak:
1. 164
2. 601
3. 1312
Nie jest to mało?
Ja tez ma wzięty brzuchJa mam taki jakby wzdęty, trochę większy niż zwykle [emoji846]