0Asiak0
Fanka BB :)
No my tez mieliśmy po prenatalnych powiedzieć, ale chyba będę musiała zaszyć się w domu żeby utrzymać to w tajemnicy, dobrze ze pracuje zdalnieJa tez ma wzięty brzucha dopiero mówimy wsystskim w kwietniu na początku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No my tez mieliśmy po prenatalnych powiedzieć, ale chyba będę musiała zaszyć się w domu żeby utrzymać to w tajemnicy, dobrze ze pracuje zdalnieJa tez ma wzięty brzucha dopiero mówimy wsystskim w kwietniu na początku
HejHej wszystkim![]()
U mnie wg aplikacji 6 tc
Wizyta u położnej dopiero 8 lutego
Czuję się dobrze, oprócz bólu brzucha i mega bólu pleców wszystko ok ale strasznie się stresuje [emoji3064] czy Wy też tak macie? Przy każdej wizycie w toalecie sprawdzam czy nie ma plamek krwi, ciągle myślę o tym że za późno zaczęłam brać kwas foliowy i te sny [emoji849]
Tez mam delikatne klucie jajnika lewego ..juz panikujęJa mam dzisiaj 5+2, w dalszym ciągu czuje pobolewanie "okresowe" oraz czasem klucie w okolicy jajnika. Ginekolog mówiła, że tak może być.
Ja raz lewy, raz prawy jajnik. I takie lekkie pobolewania jakby okresowe, ale tak podobno może jakis czas byc. Zarodek musi się dobrze ulokować :-)Tez mam delikatne klucie jajnika lewego ..juz panikuję
Ja mam chyba jako ostatnia z nas mam pierwsza wizytę bo 29.01 i to o 21:15 także cały dzień będę się stresować ;(. Dziewczyny mam pytanie pewnie do tych co są w kolejnej ciąży, czy Wam tez już wysadziło brzuchol? Nikomu nie mówiliśmy o ciąży a w czw ma przyjechać do nas rodzina i powiem Wam ze po mnie widać, mam normalnie wystający brzuch :/ czy któraś tak ma?
Ja mam 8 lutego dopiero, jeszcze 3 tygodnie;(
Druga ciąża, czuje cały czas wzdęcia, brzuch wywalony ale u mnie to umówmy się, po prostu tłuszcz[emoji41][emoji1787]
Też mam większy brzuch, a wcale nie przytylam, nawet schudłam 1kg. Tylko ten brzuch jakiś wydęty i twardy. Az zaczelam nosić luzniejsze bluzki, bo wydaje mi się, że widać, a ja nawet u lekarza jeszcze nie byłam.Ja mam chyba jako ostatnia z nas mam pierwsza wizytę bo 29.01 i to o 21:15 także cały dzień będę się stresować ;(. Dziewczyny mam pytanie pewnie do tych co są w kolejnej ciąży, czy Wam tez już wysadziło brzuchol? Nikomu nie mówiliśmy o ciąży a w czw ma przyjechać do nas rodzina i powiem Wam ze po mnie widać, mam normalnie wystający brzuch :/ czy któraś tak ma?