reklama

wrześniowe mamy 2021

Ależ mam ochotę na frytki. Takie domowe talarki z porem w kosteczke posypanym, sól i ketchup. Nie odmówię ich sobie dziś [emoji39][emoji2956] Duża porcja frytek mniaam! Przede mną jeszcze 2,5 godz w pracy. No zniose jajo jak nic[emoji849][emoji849] Chcę jesc, a potem spać [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji2]
ja dzisiaj miałam ochotę na ptysia💕 chyba wszystkie cukiernie w okolicy za nim przejechałam😂

reklama
Cześć Wszystkim!
Zaczynam 5 tydzień i jestem przerażona. To moja pierwsza wyczekiwana ciąża. Mam takie wahania hormonów że co chwilę płacze i się śmieje. I jak tu normalnie funkcjonować? [emoji1787]
To normalne :-)
Kazda z nas ciaze przechodiz inaczej. Ja pierwszą ciążę praiwe bezobjawową miałam, jedynie zgaga na końcu. Druga, niestety stracona podobnie. Teraz trzecia, i jakoś tak mdlosci lekkie mi sie zaczynają, wczorja była nawet zgaga. Oby nie skończyło się wizytami w kibelku [emoji1787]

Dziewczyny ja znów zawał serca przeżywam właśnie przy aplikowaniu Luteiny zobaczyłam krew. Tak samo jak poprzednio jest tego kilka kropel. O tej godzinie już raczej nie uda mi się nigdzie na wizytę do lekarza umówić. Wiecie może czy w takiej awaryjnej sytuacji można się zgłosić do jakiegokolwiek szpitala na Izbę Przyjęć? nie chcę od razu panikować, ale może powinnam gnać żeby sprawdzić na USG czy wszystko ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry