reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Wiem, ale tak długo się staramy i jest to dla mnie nowe doświadczenie i najlepiej chciałabym wiedzieć tu i teraz😵
Tak jak dziewczyny piszą, lepiej poczekać. W pierwszej mojej ciąży też od razu pędziłam do lekarza, a zarodek pokazał się dopiero na 3 wizycie. Dlatego teraz cierpliwie czekam ;) ale rozumiem emocje i gratuluję dwóch kresek :)

Hej, jestem tutaj nowa. Od dwóch dni spóźnia mi się okres, bardzo długo staramy się z mężem o dzidzie i ciągle tylko testy negatywne aż tu dzisiaj rano zrobiłam i ja widzę dwie kreski ale drugą mega słabą.. nie wiem czy to ciąża czy to znowu fiksacja[emoji43] jutro jadę do gina.
Kreseczka jest ale słabiutka. Tak jak dziewczyny piszą - zrób sobie lepiej betę bo lekarz na tym etapie i tak nic nie zobaczy na USG i będziesz się niepotrzebnie stresować [emoji846]

Kurcze, ale mam mega dziwne objawy mam dużo sluzu takiego jak płodny, że czasami leciałam do łazienki żeby sprawdzić czy nie krwawię ale zero bólu piersi 😵 naczytałam się różnych objawów początkowej ciąży a narazie tylko lekkie bóle tak jak na okres..
ja tez miałam takie bóle jak na @ dlatego dziwiłam się,ze dwie kreski a ja zaraz @ dostanę😄

Hej, jestem tutaj nowa. Od dwóch dni spóźnia mi się okres, bardzo długo staramy się z mężem o dzidzie i ciągle tylko testy negatywne aż tu dzisiaj rano zrobiłam i ja widzę dwie kreski ale drugą mega słabą.. nie wiem czy to ciąża czy to znowu fiksacja😵 jutro jadę do gina.
Jest kreseczka, bardzo slaba bo zapewne mega wczesna ciaza, gratulacje 🥰

Tak jak dziewczyny piszą, lepiej poczekać. W pierwszej mojej ciąży też od razu pędziłam do lekarza, a zarodek pokazał się dopiero na 3 wizycie. Dlatego teraz cierpliwie czekam ;) ale rozumiem emocje i gratuluję dwóch kresek :)
Kurcze, tak bardzo się martwie że to złudne, ale nigdy wcześniej nie widzialam tak wyraznej nawet tej jasniutkiej kreseczki i teraz świruje😌

Wiecie co zauważyłam że stałe mam brązowe uprawy, nie różowe nie czerwone tylko brązowe,stare jakbym sie czyściła po tym z przed tygodnia po tym co mi wyleciało [emoji849] stałe mam mdłości cycki mnie bolą.. A to nie są objawy martwego zarodka przecież [emoji849] myślę że on tam ma się dobrze [emoji854] chyba że sobie wmawiam to [emoji849]
Też mi się wydaje , że jeśli ciąża by była martwa to objawy powinny stopniowo mijać więc może faktycznie dzidziuś ma się dobrze [emoji846] trzeba mieć taką nadzieję [emoji846][emoji846]

reklama
A sa tu dziewczyny majace male dzieciaki juz na stanie? Ja mam co prawda 4 dzieci, ale trojka to nastolatki i sumie wiecej ich nie widze jak widze [emoji38] najmlodsza ma 2 lata, to taki pępuś swiata, bo kazdy rozpieszcza i nie ukrywam, ze dosc wymagająca istotka [emoji849] zastanawiam sie jak będzie z moim zdrowiem psychicznym [emoji38]
Mam roczniaka w domu. Jest wysoko wrazliwy i wymagajacy wiec bedzie zabawa.
A powiedzcie mi mamusie które już mają dzieciaki wszystkie rodziły wcześniej naturalnie czy jest tu jakas mamusia która miała cc?
Ja naturalnie ale czasem zastanawiam sie nad cc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry