Elodia
Fanka BB :)
Super, kolejna dobra wiadomość :-)To teraz moje dobre wieści. Ciaza wcale nie jest pozamaciczna. Pecherzyk 3mm jest tam gdzie ma być razem z całkiem żółtym 5tyg i 6 dni. Wszystko ok. Następna wizyta 11 lutego.[emoji2]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, kolejna dobra wiadomość :-)To teraz moje dobre wieści. Ciaza wcale nie jest pozamaciczna. Pecherzyk 3mm jest tam gdzie ma być razem z całkiem żółtym 5tyg i 6 dni. Wszystko ok. Następna wizyta 11 lutego.[emoji2]
Ja mam w domu 7 latke, która przyszła przez CC.A powiedzcie mi mamusie które już mają dzieciaki wszystkie rodziły wcześniej naturalnie czy jest tu jakas mamusia która miała cc?
Ja na siebie zaczelam uwazac od razu po pozytywnym teście :-) ale to raczej normalne, troska o malucha który w nas się rozwija :-)Wiem, ale jestem już tak podekscytowana i nie myśle już o niczym innym, ja już uważam na siebie jakbym była[emoji33]
Mi w tamtej straconej ciąży objawy ustąpily wlasnie z dnia na dzien, tak nagle. A zaraz potem szpital... Chociaz nie u kazdej nagły brak objawów musi oznaczać taki czarny scenariusz, jaki się u mnie 3 lata temu spełnił :-)Też mi się wydaje , że jeśli ciąża by była martwa to objawy powinny stopniowo mijać więc może faktycznie dzidziuś ma się dobrze [emoji846] trzeba mieć taką nadzieję [emoji846][emoji846]
Widzisz co lekarz to inna teoriaMi lekarz mówił , że ft 4 powinno być bliżej górnej granicy normy [emoji848]
Kochana będzie dobrze, zobaczysz :-)Dasz rade [emoji11] ja jutro mam wizytę na której stwierdzi czy mój zarodek rozwija sie czy jednak będę mieć skrobankę w szpitalu w poniedziałek [emoji849]
Który masz tydzień ja ostatnio byłam u lekarza i według ostatniej miesiączki 4tyg1dzien nic nic nie było widać jedynie endometrium rozpulchniona kazał przyjść za 2Dziewczyny, ja przez ten stres z myślą o infekcji udalam się wyjątkowo szybciej do lekarza (innego niż prowadzący, który bym chciała, ale też zaufany). Ciążę potwierdził, pęcherzyk jest, zarodek 3 mm, ale jeszcze bez serduszka. Infekcja na szczęście żadna to nie jest. We wtorek powinno już być serduszko
Zaszłam do sklepu i musialam nabrać sobie mandarynek. Słodkie w ogóle, ale mandarynki...![]()
Super bardzo się cieszę ☺To teraz moje dobre wieści. Ciaza wcale nie jest pozamaciczna. Pecherzyk 3mm jest tam gdzie ma być razem z całkiem żółtym 5tyg i 6 dni. Wszystko ok. Następna wizyta 11 lutego.![]()
Ja wg apki 6+1Który masz tydzień ja ostatnio byłam u lekarza i według ostatniej miesiączki 4tyg1dzien nic nic nie było widać jedynie endometrium rozpulchniona kazał przyjść za 2
Super bardzo się cieszę ☺ja czekam na swoje wieści do 1 lutego