helloitsmeanna
Fanka BB :)
Ja chyba dzisiaj pierwszy raz stykam się z mdłościami, ani razu nie wymiotowałam ale cokolwiek zjem albo się napiję to tak mi się zbiera, że to jakaś masakra. Ty tak na serio, mój 2mm dzieciaku? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję, ja też nie mam wskazań i w pierwszej ciąży nie robiłam, ale teraz jest tyle chorych dzieci wkolo i teraz zdecydowałam że będę robić, chyba wolałabym wiedzieć wcześniej i się już do tego przygotować niż dowiedzieć się w szpitalu po porodzie gdy nikt nie będzie mógł mnie odwiedzić i będę samaJa już po [emoji16] wszystko ok [emoji3590]
Bobas ma 1,89cm [emoji16] urósł prawie pół cm od poniedziałku [emoji3590][emoji33]
Btw. Kiedy umawiacie się na prenatalne? Czy nie robicie? Ja niby nie mam wskazań i sie waham
GratulacjeJa już powszystko ok
Bobas ma 1,89cmurósł prawie pół cm od poniedziałku
Btw. Kiedy umawiacie się na prenatalne? Czy nie robicie? Ja niby nie mam wskazań i sie waham
Ja już jestem umówiona dokładnie w 12 tyg. Ja niestety przy niedoczynności tarczycy mam wskazania.Ja już powszystko ok
Bobas ma 1,89cmurósł prawie pół cm od poniedziałku
A ja dziewczynki z deszczu pod rynnę. Wczoraj pożegnalam podejrzenie ciąży pozamacicznej A dziś wyskoczyła mi opryszczka na ustach.Na szczęście nie pierwsza w zyciu. Już rano dzwoniłam do mojej ginekolog oczywiście nie kazała się martwić smarowac i brać heviran no ale panika jest znowu. No ale nie mam na to wpływu więc szkoda się zadreczac. Będzie co ma być. Obyscie nie doznały tego problemu
Niby można. Ja wzięłam dwie tabletki dziś i chyba więcej nie wezmę bo się obawiam. Taka ilość może nie zaszkodziła bobasowiMi też czasami wyskakuje, czyli można heviran w ciąży?ja tylko tym się ratuję, 5 tabletek jak tylko czuję, że wychodzi i nawet się nie pojawia. Teraz bym się bała pewnie haha
![]()
tez dość często mam problem z opryszczką ale mam na to dobry typA ja dziewczynki z deszczu pod rynnę. Wczoraj pożegnalam podejrzenie ciąży pozamacicznej A dziś wyskoczyła mi opryszczka na ustach.Na szczęście nie pierwsza w zyciu. Już rano dzwoniłam do mojej ginekolog oczywiście nie kazała się martwić smarowac i brać heviran no ale panika jest znowu. No ale nie mam na to wpływu więc szkoda się zadreczac. Będzie co ma być. Obyscie nie doznały tego problemu