Danusia92xx
Fanka BB :)
Ja dzis chcę zamówić
Też się nad nim zastanawiamTrochę kosztuje ,ale ładny jest to fakt[emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też się nad nim zastanawiamTrochę kosztuje ,ale ładny jest to fakt[emoji16]
Kurcze chyba jestem niedoinformowana. To jest badanie z krwii? Ja dostałam jedynie skierowanie na usg prenatalne...Dziewczyny planujecie robić tylko USG genetyczne czy test papa również ?
Ale to masz w tysiącach? Ja dziś robiłam mam 4+6 i mam 8,558 tys, a wynik 47,5 miałam w 3+4, ale u każdej oczywiście może wychodźic inaczejDziewczyny wczoraj zrobiłam betę i wynik 14,4
Według apki flo to 4+3 tc. Czy wynik nie jest za mały? Owu według flo była miałabyc 6 stycznia ale ze śluzu uważam ze między 7-8 stycznia. Mogła się owu przesunąć? [emoji848] jutro idę powtórzyć będę i trochę się stresuje
Ja tez chciałabym zrobić nifty lub sanco, można je wykonać od 10 tyg, ale poczekam chyba do 12, usg z testem pappa tez będę robić.Tak. A nawet rozważam to badanie NIFTY ale moja lekarka mówi, że to dopiero po usg.
Ja robiłam test papa w poprzedniej ciąży i wyszedł mi dobrze.Tak. A nawet rozważam to badanie NIFTY, ale moja lekarka mówi, że to dopiero po usg.
Ja tez chciałabym zrobić nifty lub sanco, można je wykonać od 10 tyg, ale poczekam chyba do 12, usg z testem pappa tez będę robić.
Z tego co pamietam jak robi się nifte lub Sanco to już nie ma potrzeby pappa? Tak?Ja tez chciałabym zrobić nifty lub sanco, można je wykonać od 10 tyg, ale poczekam chyba do 12, usg z testem pappa tez będę robić.
Jeśli zalecą wykonanie tego testu, to tak.Dziewczyny planujecie robić tylko USG genetyczne czy test papa również ?
Między 3 a 4 tygodniem norma jest od 9 do 130 ale między 4 a 5 już 75 do 2600 . Trochę mało ale może faktycznie owu ci się przesuneła. Jutro już może być dużo dużo więcej.Dziewczyny wczoraj zrobiłam betę i wynik 14,4
Według apki flo to 4+3 tc. Czy wynik nie jest za mały? Owu według flo była miałabyc 6 stycznia ale ze śluzu uważam ze między 7-8 stycznia. Mogła się owu przesunąć?jutro idę powtórzyć będę i trochę się stresuje