Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam dziś takie dylematy [emoji849]mdłości jakieś mniej intensywne. Do tej pory nie mogłam nawet pić wody , a dziś jakoś mi w miarę normalnie przez gardło przeszla Staram się myśleć pozytywnie ale niestety czasem się nie da.Hej dziewczyny, ja dziś mam mieszane uczucia, wstalam ożywiona, żadnych mdłości, wsunęłam śniadanie i rozmyślam czy jest ok, piersi dalej wrażliwe, nos wyostrzony, ale glowka jednak pracuje, a jak już mi się zachciało kawy dziś gdzie wcześniej nie mogłam nawet o niej myśleć to już wgl siedzę i rozkminiam czy jest dobrze, czy nie dobrze. Szkoda, że to nie jest wszystko prostsze, wgl po co kobietom mdłości w ciazy jakby wgl taki objaw nie istniał to wszystkim byłoby łatwiej![]()
Tak!!!Na początku byłam pełna entuzjazmu co do pracy, mówiłam będę pracowała do 3 trymestru, a teraz to mi się zwyczajnie nie chce, czuję, że łapie mnie leń, a wiadomo jak się wejdzie w maraton leniowy to ciężko się z niego wyrwać, też tak macie?![]()
Haha [emoji16][emoji16] miałam tak ostatnio po wodzie z ogórków. Jeszcze nigdy mnie tak nie złapało [emoji85][emoji85][emoji28]Jery dziewczyny! Zeżarłam tak Zeżarłam kilka kawałków placka na śmietanie i dostałam wodnistego rozwolnienia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale takiego że aż boję się bąka puścić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To zmieszaj kiszone ogórki i mlekoHaha [emoji16][emoji16] miałam tak ostatnio po wodzie z ogórków. Jeszcze nigdy mnie tak nie złapało [emoji85][emoji85][emoji28]
Haha [emoji28]Po ostatnich doświadczeniach wolę nie próbować [emoji23][emoji23][emoji23] wierzę na słowo, że może byc wesoło [emoji23]To zmieszaj kiszone ogórki i mleko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85][emoji87]
Mi w pracy trudniej się skupić, myślę że przez podwyższona temperature...Na początku byłam pełna entuzjazmu co do pracy, mówiłam będę pracowała do 3 trymestru, a teraz to mi się zwyczajnie nie chce, czuję, że łapie mnie leń, a wiadomo jak się wejdzie w maraton leniowy to ciężko się z niego wyrwać, też tak macie?![]()
Oj baaaardzoHaha [emoji28]Po ostatnich doświadczeniach wolę nie próbować [emoji23][emoji23][emoji23] wierzę na słowo, że może byc wesoło [emoji23]