Izz96
Fanka BB :)
Mi by się przydało za to takie rozwolnienie, bo mam z kolei w drugą stronęJery dziewczyny! Zeżarłam tak Zeżarłam kilka kawałków placka na śmietanie i dostałam wodnistego rozwolnieniaale takiego że aż boję się bąka puścić
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi by się przydało za to takie rozwolnienie, bo mam z kolei w drugą stronęJery dziewczyny! Zeżarłam tak Zeżarłam kilka kawałków placka na śmietanie i dostałam wodnistego rozwolnieniaale takiego że aż boję się bąka puścić
![]()
Super wieści !! Gratulacje [emoji846] [emoji846] czyli te plamienia to nic poważnego ?Dziewczyny jestem po kurde dopiero o 20 wchodziłam do lekarza z duszą na ramieniu. Jest pęcherzyk jest[emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531] według usg 5tydz według ostatniej mięsiaczki 4tyg i 3 dni . Plamienie mam najprawdopodobniej od szyjki zewnętrzne, był jakiś skurcz ale nie ma tego dużo mam leżeć. Dostałam dodatkowo luteinę dopochwowo. Mam nadzieję że będzie dobrze.
Niedługo nam przejdzie. Ja się cieszę że nie rzygam 24/7. Dzisiaj kawy nie wypiłam, to i mdłości nie bylo, ale caly czas czuję napięcie w okolicach pępka, lub nawet nieco wyżej. To normalne, ma ktoraś tak?Mam to samo, cały dzień, aż boje się kichać [emoji33]
To mnie calkiem odepchnęło od ostrych, a zawsze najwiecej waliłam chilli do swojej porcji czegokolwiek, maly sloiczek jalapeno to miód dla mnie. A teraz tak beznamiętnie wręcz na ostre patrzę [emoji23]Ja nie zaobserowowalam żadnych objawo, oprócz często siku. [emoji2368] Jedyne co to odrzuca mnie od słodkich rzeczy za to ostre mogłabym jeść non stop [emoji849]
Wysłałam Ci na priv ingo jakby co :-)Nie bylo mnie caly dzien i tyle stron nadrabiania [emoji16]
Jesli ktoras z nowych na grupie chce sie znalesc na liscie prosze napisac do mnie na pv swoje imie, ile lat,ktora ciaza ile dzieci i na kiedy termin [emoji3]. Liste wrzuce po zrobieniu watku prywatnego. Ktory mysle pojawi sie za okolo 2 tyg. Zobaczymy kto sie bedzie w miare regularnie odzywal bo samych podgladaczy tam nie chcemy [emoji121][emoji6]
Hej dziewczyny, ja dziś mam mieszane uczucia, wstalam ożywiona, żadnych mdłości, wsunęłam śniadanie i rozmyślam czy jest ok, piersi dalej wrażliwe, nos wyostrzony, ale glowka jednak pracuje, a jak już mi się zachciało kawy dziś gdzie wcześniej nie mogłam nawet o niej myśleć to już wgl siedzę i rozkminiam czy jest dobrze, czy nie dobrze. Szkoda, że to nie jest wszystko prostsze, wgl po co kobietom mdłości w ciazy jakby wgl taki objaw nie istniał to wszystkim byłoby łatwiej![]()
Szybko przyszlo, szybko wyszło [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]Jery dziewczyny! Zeżarłam tak Zeżarłam kilka kawałków placka na śmietanie i dostałam wodnistego rozwolnienia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale takiego że aż boję się bąka puścić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja od koedy wiem o ciazy, to o dziwo nie narzekam [emoji1787][emoji23] a wczensiej też raczej w tą drugą stronę było [emoji1787][emoji23][emoji1787]Mi by się przydało za to takie rozwolnienie, bo mam z kolei w drugą stronę [emoji2960]
Lekarz mówi że każde plamienie traktuje jako zagrażające ale nie jest źle. Dostałam leki więc jestem spokojniejszaSuper wieści !! Gratulacje [emoji846] [emoji846] czyli te plamienia to nic poważnego ?
Kurcze chyba jestem niedoinformowana. To jest badanie z krwii? Ja dostałam jedynie skierowanie na usg prenatalne... [emoji848]