reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Witam się i ja, w tamtym roku również się witałam na wrzesniowkach - dziś leży obok mnie słodki niemowlak.
W tym roku nieplanowana niespodzianka- dwie kreski.
Ciesz się. Ja chciałam mała różnice wieku. Pierwsza ciąża bezproblemowa za pierwszym podejściem. Potem 3 lata bez powodzenia, teraz dwa poronienia. Zazdroszczę Tobie.

Ja odprowadziłam syna do żłobka i zaraz się zabieram za pracę, chociaż motywację mam raczej zerową ;)
Co do spania, to nie przespałam całej nocy od 21 miesięcy, wiec w sumie u mnie bez zmian [emoji2957] syn nie dość, że się budzi w nocy na mleko to jeszcze śpi z nami, muszę jakoś to rozwiązać, bo przy większym brzuchu to może być trochę niebezpieczne.

Ja odprowadziłam syna do żłobka i zaraz się zabieram za pracę, chociaż motywację mam raczej zerową ;)
Co do spania, to nie przespałam całej nocy od 21 miesięcy, wiec w sumie u mnie bez zmian [emoji2957] syn nie dość, że się budzi w nocy na mleko to jeszcze śpi z nami, muszę jakoś to rozwiązać, bo przy większym brzuchu to może być trochę niebezpieczne.
Mam to samo. Syn 20 msc, śpi z nami i je mleko. Nigdy nie przespał nocy :( chociaż dzisiaj był jakoś dziwnie łaskawy i spał najlepiej w życiu 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry