E
Ewka34
Gość
Mysle że i to i to.. Podczas orgazmu produkujemy oksydocyne, chodzi też o zarazki na czlonku i pochweWłaśnie się zastanawiam co jest groźniejsze czy penetracja czy sam orgazm???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysle że i to i to.. Podczas orgazmu produkujemy oksydocyne, chodzi też o zarazki na czlonku i pochweWłaśnie się zastanawiam co jest groźniejsze czy penetracja czy sam orgazm???
Ooo dzięki za podpowiedź. Poproszę o to teżTo mogłaś jeszcze dorzucić anty TPO żeby wykluczyć haszimoto
Mam to samoJeju jaka ja ostatnio głodna chodzę a na nic specjalnie nie mam ochotyteż tak macie?
Oj takAle masz smaki!fasole z czekolada?!
![]()
Ja też startuje z większa waga niż w 1 i 2 ciąży ,mam 65 kg przy wzroście 158cm z czego najwięcej mam w cyckach chybaHej, ja wczoraj na pierwszym USG byłam, wszystko ok, serducho bije 111 uderzeń na minutę, wg usg 6t1d
Także rośniemy, rośniemy i czekamy co dalej.
I już tytułuję bąbla, jako ON![]()
Ja się ważę codziennie, obawiam się, że za dużo przytyję. Teraz staruje z większą wagą niż w 1 i 2 ciąży. Tuż przed zajściem zmieniałam dietę, staram się jej trzymać. A tym samym unikam pokus,, ale ciężko w pracy słodycze non stop - a to imieniny a to bez okazji cuksy![]()