Elena26
Zaangażowana w BB
Mnie w nocy się śpi super, a w ciągu dnia nie jestem jakoś śpiąca, można powiedzieć że normalnie.Ja zaraz do pracy cisne ostatni dzien a potem mam urlop.
Trzymaj sie tam dzielnie.
Ps. Jak Wam sie spi? Mi slabo niestety![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie w nocy się śpi super, a w ciągu dnia nie jestem jakoś śpiąca, można powiedzieć że normalnie.Ja zaraz do pracy cisne ostatni dzien a potem mam urlop.
Trzymaj sie tam dzielnie.
Ps. Jak Wam sie spi? Mi slabo niestety![]()
Powodzenia u dentysty!Cześć
Jak dzisiejsze samopoczucie kobietki?
Ja od rana walczę z pobolewaniem zęba i właśnie jadę do dentysty na borowanie![]()
ja bym zrobiła jeszcze jedna bete choćby dzisiaj,bo z testami to różnie bywaA mi z kolei wyszedł dziś negatywny testod 02.01 pozytywne testy,we wtorek beta 14.9,już zaczynałam się cieszyć i o..... Jutro idę na betę,ale boje się,że drugi raz z rzędu fasolka się wyprowadziła.....jestem załamana. Może są jakieś mikro szanse,że ten test był do dupy?
Też bym ponownie zrobiła betę aby zobaczyć przyrost.A mi z kolei wyszedł dziś negatywny testod 02.01 pozytywne testy,we wtorek beta 14.9,już zaczynałam się cieszyć i o..... Jutro idę na betę,ale boje się,że drugi raz z rzędu fasolka się wyprowadziła.....jestem załamana. Może są jakieś mikro szanse,że ten test był do dupy?
Zrób kolejnyA mi z kolei wyszedł dziś negatywny testod 02.01 pozytywne testy,we wtorek beta 14.9,już zaczynałam się cieszyć i o..... Jutro idę na betę,ale boje się,że drugi raz z rzędu fasolka się wyprowadziła.....jestem załamana. Może są jakieś mikro szanse,że ten test był do dupy?
Takie same testy o tej samej czułości?A mi z kolei wyszedł dziś negatywny testod 02.01 pozytywne testy,we wtorek beta 14.9,już zaczynałam się cieszyć i o..... Jutro idę na betę,ale boje się,że drugi raz z rzędu fasolka się wyprowadziła.....jestem załamana. Może są jakieś mikro szanse,że ten test był do dupy?