Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie my wrzesniowki,ale witamy serdecznieWitam Was, chyba dołącze do Wasost. miesiączka 28.12, 22.01 pozytyw. test ciążowy i beta 15,1, dziś powtórzyłam betę. Jeżeli wszystko się potwierdzi i uda to według aplikacji termin na 02.10
![]()
A ktory wtedy bedziesz miala tydzien?ja wlasnie mysle jak sie zapisac aby dobrze bylo...chcialabym tak na ostatni dzwonek jak w poprzedniej, aby moze juz plec zobaczycHej Dziewczyny u mnie przez weekend cisza bo świętowałam 30 urodziny przyjaciółki, trzeba korzystać z imprez bo później będzie można tylko pomarzyćWłaśnie dzwoniłam umówić się na prenatalne mam na 24 lutego na 7 rano brrrr chyba z 10 budzików trzeba będzie ustawić
mdłości mi odpuściły, czasem czuje niewielkie np teraz nad śniadaniem no, ale jem jakoś trzeba mieć siłę w pracy
![]()
Zazdroszczę Wam... ja wcale nie mam apetytu. A z tą cukrzycą ciążową i mierzeniem cukru, to już w ogóle dramat...![]()
to bardzo szybko Ci się udało! Myślę, że tak około 14 tc?A ktory wtedy bedziesz miala tydzien?ja wlasnie mysle jak sie zapisac aby dobrze bylo...chcialabym tak na ostatni dzwonek jak w poprzedniej, aby moze juz plec zobaczyc![]()
Mierzę na czczo, 1h po śniadaniu, 1h po obiedzie, 1h po kolacja, o 23 i o 4 rano... także jest wesołoJa dzisiaj się postaram umówić do diabetolog i tez będę mierzyćciekawa jestem czy faktycznie jest tak źle
![]()
No max jest chyba 13+6, do tego tyg trzeba zrobic. Ja wlasnie mialam 13+4 i mialam potwierdzenie dziewczynki na 99 procto bardzo szybko Ci się udało! Myślę, że tak około 14 tc?