Elodia
Fanka BB :)
Jezus, ja mam w środę i juź na miejscu usiedzieć nie mogę [emoji1787] a co dopiero Ty do piątkuCzekam na wieści od Was [emoji3] ja muszę wytrzymać do piątku do wizyty [emoji25] ciekawe czy będzie mi dane usłyszeć serduszko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezus, ja mam w środę i juź na miejscu usiedzieć nie mogę [emoji1787] a co dopiero Ty do piątkuCzekam na wieści od Was [emoji3] ja muszę wytrzymać do piątku do wizyty [emoji25] ciekawe czy będzie mi dane usłyszeć serduszko.
KochanaA u mnie dziewczyny plamienie się rozkręca [emoji853]już żywo czerwona krew . Trochę mi ulżyło po wizycie , a teraz znów paniczny strach wrócił [emoji853]
Jak się bardzo rozkręci to pewnie wyląduje na ip . Zobaczymy [emoji853]Kochanatrzymam kciuki, spróbuj zadzwonić do lekarza!
Lekarz coś wspominał.ze tak może.byc?A u mnie dziewczyny plamienie się rozkręca [emoji853]już żywo czerwona krew . Trochę mi ulżyło po wizycie , a teraz znów paniczny strach wrócił [emoji853]
U mnie byl sam pecherzyk... ale roznie jestU mnie zmiana planów i wizyta dziś o 20:20udało mi się dostać do mojej lekarki. 5+6 (myślicie, że coś będzie widać?)
![]()
No niby mówił ale człowiekowi i tak działa wyobraźnia [emoji853]dobrze , że w środę mam następne USG o ile oczywiście dotrwamLekarz coś wspominał.ze tak może.byc?
Kurcze dzwon do lekarza albo jedz szybko na sor!trzymam kciukiA u mnie dziewczyny plamienie się rozkręca [emoji853]już żywo czerwona krew . Trochę mi ulżyło po wizycie , a teraz znów paniczny strach wrócił [emoji853]