Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ej bez kitu, dzisiaj co bym nie zjadla to za göra pol godziny znowu glodna [emoji85][emoji85][emoji85]A.ja cały czas żre.....[emoji1745][emoji2356][emoji24][emoji87]
Duży bobas już :-)Jestem już po wizycie
Nasze bobo ma już 1,3 cm
Serduszko pije 158
I lekarz mówi,ze wszystko jest oki [emoji177]
Usłyszeć bicie serca dziecka niesamowite przeżycie [emoji177][emoji177]
Wg usg 7+3[emoji4]
Dostałam skierowano na baranki krwi i następna wizyta za 5 tygodni
Jestem już po wizycie
Nasze bobo ma już 1,3 cm
Serduszko pije 158
I lekarz mówi,ze wszystko jest oki
Usłyszeć bicie serca dziecka niesamowite przeżycie
Wg usg 7+3
Moja corka jeszcze nie wie, narazie jej mowie ze sobie troche urlopu w pracy wzielam, bo chciałaby mieć rodzeństwo. A 3 pata temu też przezywala z nami stratę. A poza tym, zaraz by moim rodzicom wyklepała [emoji1787] nie wiem czy przed nią to w tjaemnicy do 12 tygodnia zachowam, ale na pewno conajkniej do okresu, wktorym stracilam poprzednią ciążę, młoda się nie dowie.Dziewczyny a czy wasze dzieci już wiedzą ,że bocian zamiast wylecieć do ciepłych krajów to został [emoji1768]
Proszę jaki maly człowiek rośnie [emoji7] gratulacje [emoji846]Jestem już po wizycie
Nasze bobo ma już 1,3 cm
Serduszko pije 158
I lekarz mówi,ze wszystko jest oki [emoji177]
Usłyszeć bicie serca dziecka niesamowite przeżycie [emoji177][emoji177]
Wg usg 7+3[emoji4]
No właśnie my też nie mówimy, różnie jest po co ma przeżywać później. Ale wszedł na mój telefon i zobaczył apkę ciążową i zapytał czy jestem wciąży ale na szczęście się wykręciłam z tegoMoja corka jeszcze nie wie, narazie jej mowie ze sobie troche urlopu w pracy wzielam, bo chciałaby mieć rodzeństwo. A 3 pata temu też przezywala z nami stratę. A poza tym, zaraz by moim rodzicom wyklepała [emoji1787] nie wiem czy przed nią to w tjaemnicy do 12 tygodnia zachowam, ale na pewno conajkniej do okresu, wktorym stracilam poprzednią ciążę, młoda się nie dowie.
Najdłuższe 5 tygodniJestem już po wizycie
Nasze bobo ma już 1,3 cm
Serduszko pije 158
I lekarz mówi,ze wszystko jest oki
Usłyszeć bicie serca dziecka niesamowite przeżycie
Wg usg 7+3