reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny bo ja już świruje chyba.
beta dzień po @(21.01) 14,4 po 44 h (23.01)44,6. Naczytałam się tyle o ciążach biochemicznych ze głowa mała i aż płakać mi się chce. Jest sens powtarzać jeszcze bete czy odczekać te 6 dni do gina?
wedlug OM dziś 4+5 ale cykle nie regularne i owu na bank opóźniona bo obserwowałam śluz.
Kochana ważny jest przyrost nie denerwuj się wiem że łatwo mówić. Sama jak słyszę nie denerwuj się, nie myśl to chciałabym walnąć kogoś w łeb. Jeżeli masz kasę na to powtórz ważny jest przyrost co 48h. ♥️♥️♥️Trzymam mocno kciuki

Już niedługo ma być podobno. Kojarzę, że jak dołączałam to bylam mowa o zamknietym za dwa tygodnie albo jak wszystkie po piereszych wizytach będziemy. A ekipa, to się zgadzam że fajna :-) szczerze, to nie sądzilam, że na forum bede tyle siedzieć :-) ale w kupie raźniej. Teraz pierwsze wozyty, potem po kolei prenatalne, pierwsze ruchy, poznanie płci, no a na końcu marudzenie, jak to nam ciężko i że już byśmy najchętniej urodziły [emoji1787][emoji1787][emoji23]
I tak jakoś lżej że nie jest się samą z wkręcaniem sobie wszystkiego😃 już myślałam ze jestem przewrażliwioną paranoiczką ale wiem już ze nie jestem sama 😅😃

Słuchajcie(albo czytajcie 🙄)
Ja wiem że każda ciąża inna lw żeby być w czwartej i dopiero teraz doświadczyć takiego bulu piersi?
Normalnie śpię na brzuchu a te cholery tak bolą i uwierają że się nie da,przez to kręgosłup mnie napitala bo się ułożyć nie mogłam, czuje jakbym miała nawał mleka w drugiej/trzeciej dobie po urodzeniu 🙄
O kochana ja nie mogę swoich dotknąć, a przez kręgosłup wylądowałam wczoraj na sorze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry