Agnieszka19m
Fanka BB :)
Ja wpycham palcemTrzymajcie się plamiące będzie dobrze ![emoji176] i uwazajcie przy aplikacji luteiny bo to przez tego badyla podraznilam nadżerkę i lało sie jak nie wiem [emoji17]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wpycham palcemTrzymajcie się plamiące będzie dobrze ![emoji176] i uwazajcie przy aplikacji luteiny bo to przez tego badyla podraznilam nadżerkę i lało sie jak nie wiem [emoji17]
Oj cenzuraPamiętajcie kochane!!!! Normalni ludzie rozmawiają a nie obgadują,jesli ktoś ma inne podejście do życia... Zaakceptuj je ,możesz pomóc jeśli wiesz z doświadczenia więcej,lecz jeśli wiesz bo inni tak mówią to ***** wieszto tak do tych wscibskich "oczków"
![]()
Będzie ok zobaczysz [emoji846] przynieś nam same dobre wieści [emoji8]Nie przejmujcie się tymi wredotami z innych wątków [emoji3].
Z zamkniętym poczekajmy jeszcze trochę, ja tez nie wiem czy zostanę. Za pol h wizyta (boje się).
Głowa do góry już zaraz wszystko się wyjaśniNie przejmujcie się tymi wredotami z innych wątków.
Z zamkniętym poczekajmy jeszcze trochę, ja tez nie wiem czy zostanę. Za pol h wizyta (boje się).
W sensie zaczekajmy dłużej niż pol hNie przejmujcie się tymi wredotami z innych wątków.