Marcelina007
Fanka BB :)
Szczęśliwa mama....to szczęśliwe dzieckotez chciałam poczekać do końca pierwszego trymestru,ale doszła do wniosku jak mi nie zaszkodziło już dwa razy usg dopochwowe to penis mi tez nie zaszkodzi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szczęśliwa mama....to szczęśliwe dzieckotez chciałam poczekać do końca pierwszego trymestru,ale doszła do wniosku jak mi nie zaszkodziło już dwa razy usg dopochwowe to penis mi tez nie zaszkodzi![]()
Mój też nagrzany jak kogut w piekarniku, koło mnie chodziMy się zamierzamy wstrzymać do conajmniej końca pierwszego trymestru. Ja mam libido mniejsze niż zero, więc to nie problem, ale mężu się biedny trochę na ręcznym czy w inny sposob [emoji509][emoji509][emoji509] [emoji23][emoji23][emoji23] pomęczy, potem mu to wynagrodzę [emoji41]
Mój też nagrzany jak kogut w piekarniku, koło mnie chodzia tuuuuu... Co?.. A no nima...
![]()
Myślę, że ta ciąża to dobry znak dla Ciebie [emoji3531][emoji846][emoji846] wszystko będzie dobrze, tylko dbaj o siebie i staraj się nie stresować. Chociaż wiadomo, że jak się przeżyje cos takiego to nie jest to takie proste.Początkowo docięli mi bliznę potem wycięli węzły. Potem tylko kontrola. Oczywiście wszystko u mnie się sprawdzia ultra dokładnie i wiele razy miałam podejrzenie przerzutów ale zawsze okazywało się to fałszywym alarmem. Tyle co ja wypłkałam łez i stresu przeszłam to nikt tego nie wie. Najgorsze jest to że miałam przed ciążą wszystko zaplanowane : ginekolog onkolog dermatolog itp żeby się przygotować. No i dzień prze onkologiem dowiedziałam się że mam covida i musiałam przełożyć. Potem mąż przyjechał i stwoerdziłam że żadna szansa się nie może zmarnować. No i zaszłam w ciąże bez badań onkologicznych ale nie myślałam że puknie za pierwszym razem.
Mnie tak samo [emoji849]dopiero poczułam jak się do wyrka położyłam [emoji849]Ale mnie teraz w krzyżu łupie [emoji848][emoji848] no masakra.. [emoji849] przecież to dopiero początek [emoji849] tak mnie z młodą bolało ale w 3 trymestrze [emoji849]
Powtórzyłam badanie i 23.01-44,6 a 25.01-123Kochana ważny jest przyrost nie denerwuj się wiem że łatwo mówić. Sama jak słyszę nie denerwuj się, nie myśl to chciałabym walnąć kogoś w łeb. Jeżeli masz kasę na to powtórz ważny jest przyrost co 48h.Trzymam mocno kciuki
Ja jak wstałamMnie tak samo [emoji849]dopiero poczułam jak się do wyrka położyłam [emoji849]