CiuCiu88
Fanka BB :)
Jeszcze się naczujecie az będziecie miały dość i będą modlitwy o wcześniejsze rozwiązanie[emoji1787]
Wlasnie o "poczucie ciąży" też mi chodzi [emoji12]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie o "poczucie ciąży" też mi chodzi [emoji12]
To ja lubię najbardziej kojące, uspokajające działanie hormonów. Nie denerwuje się na zajęciach, jak mi źle, to kończę i idę się położyć, dużo koncentracji na sobie, świat dokoła mnie nie interesuje - w końcu to ma być blogi stan! Także księżniczkujemy dziewczyny, jeśli się da ;-)Wlasnie o "poczucie ciąży" też mi chodzi![]()
Wszystko dla mnie jest nowe i ciekawe w pierwszej ciążyJeszcze się naczujecie az będziecie miały dość i będą modlitwy o wcześniejsze rozwiązanie[emoji1787]
Dla mnie to samo, tez pierwsza ciążaWszystko dla mnie jest nowe i ciekawe w pierwszej ciąży![]()
Dla mnie też i powoli zaczyna mnie to przerażaćWszystko dla mnie jest nowe i ciekawe w pierwszej ciąży![]()
,Wszystko dla mnie jest nowe i ciekawe w pierwszej ciąży [emoji1787][emoji1787][emoji87][emoji4]
To będzie dopiero wyzwanieWiem, też tak miałam w pierwszej
Teraz boje się tylko miesiąców wakacyjnych i upałów, a my będziemy w końcówce ciąży, opuchnięte nogi, brak siły, zadyszki, to wszystko przed nami ....,
Tak daleko w przyszłość jeszcze nie patrzę - teraz mam przed oczami koniec 12. Tygodnia - potem będą kolejne wizualizacje.Wiem, też tak miałam w pierwszej
Teraz boje się tylko miesiąców wakacyjnych i upałów, a my będziemy w końcówce ciąży, opuchnięte nogi, brak siły, zadyszki, to wszystko przed nami ....,