Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja narazie to drugie, ale czekam kiedy się to zmieni. W dwóch poprzednich ciążach prawie przespalam pierwszy trymestr. Wracałam z pracy i spałam do rana. W końcu organizm ma ciężką pracę do wykonania więc nie dziwne, że musi zwolnić obrotyDzięki za odp odnośnie kawki w takim razie ide sobie zrobic :-) Wy też nie macie na nic siły ? Czy wręcz przeciwnie tryskacie energią?
Dzięki za odp odnośnie kawki w takim razie ide sobie zrobic :-) Wy też nie macie na nic siły ? Czy wręcz przeciwnie tryskacie energią?
WitajHej DziewczynyChciałbym do Was dołączyć . To sam początek ciąży więc wiadomo różnie może być ale mam nadzieję,że wszystkie dotrwamy do końca. Mam już za sobą jedno poronienie ( pierwsza ciąża) dlatego w drugiej strasznie bzikowalam. Wydałam kupę kasy na różne badania itp ale dzięki temu za drugim razem udało mi się donosić ciążę i mam 2 letniego synka. Teraz znów się udało
Będę się starala mniej bzikowac i mniej latać po lekarzach ale zobaczymy jak to wyjdzie. Ostatni okres miałam 13 grudnia
Apka pokazuje mi 3+ 6 . Termin na 18 września
To samo miałam w pierwszej ciąży, poszłam zaniepokoja i trafiłam do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej, bo lekarz nie mógł powiedzieć po prostu, że jest zbyt wcześnie :/ potem pół ciąży się bujałam z takimi bolami i było to w moim przypadku normalne. Więc trochę wiem, co i jakJak coś Cię niepokoi to zawsze warto sprawdzić. Mnie mocno pobolewal lewy jajnik, ale podobno to z niego była owulacja i tam coś jeszcze jest, ale ma się wchłonąć![]()
witaj w klubieNie tyle nie ma siły co mam zerową motywację...nie wiem czy to ciąża czy może tak po Świętachw każdym razie już drugi dzień się gapie w komputer i jeszcze nic nie zrobiłam z tego co mam zaplanowane...
Hej DziewczynyChciałbym do Was dołączyć . To sam początek ciąży więc wiadomo różnie może być ale mam nadzieję,że wszystkie dotrwamy do końca. Mam już za sobą jedno poronienie ( pierwsza ciąża) dlatego w drugiej strasznie bzikowalam. Wydałam kupę kasy na różne badania itp ale dzięki temu za drugim razem udało mi się donosić ciążę i mam 2 letniego synka. Teraz znów się udało
Będę się starala mniej bzikowac i mniej latać po lekarzach ale zobaczymy jak to wyjdzie. Ostatni okres miałam 13 grudnia
Apka pokazuje mi 3+ 6 . Termin na 18 września