Marcelina007
Fanka BB :)
To będzie chłopcór jak nicTeż mam takie smakiparówka z musztarda, kanapka z mielonką i keczupem
mielonkę to chyba ostatni raz jadłam w podstawówce
Pasztet kupiłam dzisiaji ogórki kiszone
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To będzie chłopcór jak nicTeż mam takie smakiparówka z musztarda, kanapka z mielonką i keczupem
![]()
Ja 25.02 mam prenatalne [emoji16] i tydzień wcześniej mam się zgłosić na badanie krwi23.02. [emoji16][emoji16]
Szczerze mówiąc, tak to trochę zabrzmiało właśnie. Zbadał mnie wczoraj itd., wszystko było ok, więc jakby trochę to odpuścił i, że nic nie trzeba robić (y).
Tak, dzisiaj jak dzwoniłam, to powiedziałam, że jest bijące serduszko. Pogratulował itd., miło się nawet poczułam, bo powiedział: No widzi Pani, wszystko się udało, itd. Ale dla niego, trzeba sprawdzić, czego dotyczy szczegółowo ten stan zapalny.
Hahaha zobaczymyTo będzie chłopcór jak nictaka zagrycha do kielicha
![]()
Ja mieszam słone że słodkimTeż mam takie smakiparówka z musztarda, kanapka z mielonką i keczupem
![]()
No w sumie ja po bułce z pasztetem i ogórkiem kiszonym zjadłam lizakaJa mieszam słone że słodkim![]()
Wspominał coś o posiewie, żeby poznać konkret. Ale nie wiem sama. Tak czy siak. Pójdę jutro do niego, żeby dowiedzieć się w gabinecie szczegółów. Może faktycznie y ma rację, nie wiemHmmm tylko tak myślę co on planuje zrobićbo chyba za wiele mu nie zostaje jak podanie jakiś globulek dopochwowych na infekcje, co imo jest bardziej tylko tuszowaniem objawów. Na kolposkopie pewnie Cię nie skieruje, choć niby w ciąży można ale chyba przy gorszej cytologii. Może po prostu jeszcze raz pobierze Ci wymaz na cyto, tak dokładnie
meh, szyjka to moja zmora
Hahaha zobaczymy![]()
No posiew w sumie ma sensWspominał coś o posiewie, żeby poznać konkret. Ale nie wiem sama. Tak czy siak. Pójdę jutro do niego, żeby dowiedzieć się w gabinecie szczegółów. Może faktycznie y ma rację, nie wiem![]()