Agnieszka19m
Fanka BB :)
Macie thermomix lub lidlomix? Szukam poleconych potraw żeby urozmaicić jadłospis. Unikam glutenu więc większość pyszności przechodzi koło nosa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie test 25 mlu, po 17 godzinie, gdzie sikam co pół godziny i 2 krechy jak malowane xDU mnie pozytywniena wynik nawet nie czekałam bo sie od razu krecha pojawiła
i to gruba, o tej godzinie z któregoś już tam moczu
![]()
Super wieściStartuje z wagą 64kg przy 170cm. Pierwszą wizytę mam 26.01, powiedzieliśmy tylko rodzicom i ja mojej przyjaciółce. Reszcie powiemy dopiero po badaniach prenatalnych.
obecnie biorę kwas foliowy już chyba z 4 miesiące![]()
Zdecydowanie. GratulacjeDziewczyny mam wynik drugiej bety. W poniedziałek było 184, a w czwartek czyli po 72 godzinach 1097, chyba mogę się już bardziej cieszyć?
Mnie ostatnio ciągnie do pomidorów, pomarańczy i mandarynek@patrvcja pewnie, że dupek pomoże, i luteina. To jest właśnie progesteron. Byłaś u lekarza, czy już masz przepisane?
@Gusiek90 wiem co czujesz... strasznie mi przykro...czyli wychodzi, że to kolejna biochemiczna...? Będziesz chciała robić jakieś badania, żeby dowiedzieć się, dlaczego tak się dzieje?
Dzień dobry wszystkimja dziś w panice... wczoraj wieczorem przestały boleć mnie piersi i jak głupek wariuję, że to już koniec. Ja nie wiem, jak wytrzymam do 19 stycznia do wizyty...
I jeszcze taka ciekawostka... Chyba zaczęły mi się zachciankina... uwaga uwaga... na czosnek
chleb z masłem i czosnkiem na śniadanie, kolację i obiad daje mi rozkosz.
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy stacjonarnie od świąt i zero produktywności, nie ma dla mnie różnicy czy pracuję zdalnie czy w biurzewitaj w klubie
Tez tak siedzę przed kompem i patrzę się w ekranw przyszłym tygodniu idę stacjonarnie do pracy wiec może wtedy będę bardziej produktywna
![]()
ja narazie nie mam jakiś turbo mdłościMnie ostatnio ciągnie do pomidorów, pomarańczy i mandarynekAle ja od 3 tygodni jestem na diecie z niskim IG więc może to przez to
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy stacjonarnie od świąt i zero produktywności, nie ma dla mnie różnicy czy pracuję zdalnie czy w biurzeaż mi samej głupio, że nic nie umiem zrobić. Dosłownie patrze w monitor komputera i nie umiem się skupić ani myśli zebrać. Do tego dochodzi walka o to żeby w południe nie zasnąć i chwilami mdłości. A jak sobie radzicie z mdłościami w maseczkach?