Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki cały czas, to się musi wyjaśnić, a Ty urodzisz zdrowego, ślicznego dzidziusiaDzień dobry wszystkim. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Dziewczyny, przepraszam, że wczoraj zamilkłam, ale czułam się jakbym dostała młotem w głowę. Po prostu horror jaki przeżywałam jakby wrócił. Przemyślałam sobie to wszystko i mam kilka wyjaśnień całej sytuacji. Dzwonili do mnie z przychodni mówiąc, że igm wskazuje na świeże zakażenie (ponoć norma jest do 0,5, a ja mam ponad 1,3), ale nie podano mi igg (dowiem się dopiero na wizycie we wtorek). Niemożliwe jest ponowne przechodzenie choroby, skoro całą poprzednią ciążę się leczyłam właśnie na to g... W poniedziałek zrobię awidność i myślę, że albo jest to pomyłka w laboratorium, albo nie wytworzyłam przeciwciał. Trzymajcie proszę kciuki...
Dzień dobry dziewczyny. Wczoraj już nie pisałam bo wróciłam późno i głowę myślałam ze mi rozsadzi. Z ciąża wszystko w porządku. Wg apki 7+0 wg usg 6+6 wiec super No i oczywiście widziałam serduszko, lekarz nie chciał puszczać bo mówi ze nie będziemy malucha stresować. Zrobił przy okazji usg piersi wiec cieszę się bo dawno nie mialam a teraz w sumie najlepszy moment. Mam pytanie, czy Wasi lekarze założyli Wam już karty ciąży? Pierwszy raz byłam u tego lekarza i póki co nie założył. Następna wizyta za 2 tyg . Miłego dzionka
Ja już dziewczyny siedzę przed gabinetem, mam nadzieję, że dostane dobre informacje, trzymajcie kciuki [emoji6]
pij wodę, może to z odwodnienia ? Lekki masaż skroni mi czasem pomaga, no i drzemka jeśli masz możliwość. A najlepiej żebyś coś drobnego tez zjadła.Dzień dobrypowodzenia na wizytach dziewczyny.
Ja się obudziłam z taaaakim bólem głowy, że ledwo oczy otwieramMacie jakieś sposoby, żeby to ustąpiło? Paracetamol to ostateczność dla mnie. O mdłościach nie wspominam nawet bo już jestem mega głodna, a jednocześnie mam odruch wymiotny jak pomyślę o jedzeniu
No taki średni ten piąteczek od rana...
Oja ale pięknieJednak będzie jedynak!ale mam drugie jajko, które jest puste, wiec oby znikło, bo mogę plamić czy krwawić
Poza tym usłyszałam serduszko, wszystko się zgadza, prawdopodobny termin 9/10.09
uslyszalam serduszko!
wszystko jak na załączonym zdjęciu
Wiec mamy 8 tydzień! Następna wizyta za trzy tygodnie![]()