reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja mogę wam polecić szczotkę z włosia agavy do ciała i olejek różany od veoli 98 6% składników naturalnych mam i to miłość od 1 użycia a do włosów używam szampony i odżywki z insight, stosuje te produkty od początku stycznia i szczerze poprawił się wygląd i skóry i włosów
Można szczotkować się w ciazy? Używałam baniek chińskich i odstawiłam na czas ciąży ;/

Mnie jedynie wieczorami najbardziej bolą przy ściąganiu stanika, i w nocy jak kilka razy wstaję do kibelka,a tak to w miarę znośnie. Z tym siknaiem to mam masakrę, w ieczorem to co chiwlę chodze [emoji23]
To wam Zazdroszczę z tymi cycami bo mnie nawalają od rana do wieczora i już mam o rozmiar większe dobrze ze sklepy otwierają bo trzeba się zaopatrzyć w nowe biustonosze 😆

reklama
U mnie tragedia że skórą, ogólnie choruje na łojotokowe zapalenie skóry, mam na to silne maści że sterydami. Kilka lat był spokój, miesiąc przed ciążą mi wróciło, wygląda coraz gorzej ale odkąd dowiedziałam się o ciąży nie mogę stosować maści. Wygląda to źle zwłaszcza w okolicach włosów, jakbym jakaś łuszczycę czy łupież miała, łagodne kremy i nawilżanie nic nie pomaga;(

Syn miał ŁZS jako niemowlak i nam pomógł puder w płynie z Hasco, myśle, że to w ciąży można stosować. Nie wiem czy u dorosłych tez pomaga.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry