U
użytkownik lu
Gość
No juz grala majac 6 tyg w reklamie wózków adamex, potem majac 1,5 roku w reklamie kindercraftaNo mała Kim Kardashian ty musisz ją do jakiś reklam wkręcić !!! Co za kolor !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No juz grala majac 6 tyg w reklamie wózków adamex, potem majac 1,5 roku w reklamie kindercraftaNo mała Kim Kardashian ty musisz ją do jakiś reklam wkręcić !!! Co za kolor !!!
No juz grala majac 6 tyg w reklamie wózków adamex, potem majac 1,5 roku w reklamie kindercrafta
Tez mial sporoMój miał takie zaraz po urodzeniu, potem się za dużo wiercił i mu się wytarły, a teraz jest blondynem [emoji15]
Zobacz załącznik 1232797
Boziuu, jakie cudo!Ja w zabobony nie wierze, ale mialam refluks ze zgaga i efekt ponizejpierwsza fotka jak miala 2 mies i druga 2 lata czyli teraz
Zobacz załącznik 1232792
Zobacz załącznik 1232793
Moja ma proste jak batySyn miał loki kręcone jak baran , wolałam żeby miał proste . Moja mama mi mówiła że jak go obetnę po pierwszych urodzinach i na nowiu księżyca to mu się zmienią. Zabobon głupi ale tak właśnie zrobiłam i zaczęły mu odrastać proste jak druty![]()
Tez mial sporo [emoji7]
Moja Amka miala takie specyficzne, bardzo geste, jak włosy dorosłego...
Zobacz załącznik 1232800
Oj tak, do tej pory, cora ma 2 lata a daja jej 4...to samo jak miala roczek.Takie maluszki z włosami wyglądają jakoś poważniej![]()
Oj tak, do tej pory, cora ma 2 lata a daja jej 4...to samo jak miala roczek.
Ale ja sie cala ciążę modlilam aby miala włosy, bo starsza takie miala na 7 lat [emoji28]